ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπ. Εργασίας: Εκπονήθηκε σχέδιο δράσης για συνεχής επαγγελματική μάθηση

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων χαιρέτισε το Ετήσιο Συνέδριο του Κυπριακού Συνδέσμου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Παναγιώτου απηύθυνε σήμερα χαιρετισμό στο συνέδριο του Κυπριακού Συνδέσμου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA), όπου εξήρε τον ρόλο των επαγγελματιών στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και τη σημαντικότητα της τοποθέτησης του ανθρώπινου δυναμικού στο επίκεντρο.

Στον χαιρετισμό του, ο Υπουργός επισήμανε ότι η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στη χώρα μας είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων και τη διαμόρφωση του μέλλοντος, καθώς συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, του ανταγωνισμού και της ανθεκτικότητας, και κατ’ επέκταση στην κοινωνική συνοχή και την οικονομική ευημερία.

Ο κ. Παναγιώτου τόνισε την ανάγκη να προωθηθεί ένα περιβάλλον συνεχούς επαγγελματικής μάθησης, επανεκπαίδευσης και αναβάθμισης των δεξιοτήτων των εργαζομένων και πρόσθεσε ότι, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, το Υπουργείο Εργασίας έχει εκπονήσει σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας.

Καταλήγοντας, ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο προωθεί αποτελεσματικές και αποδοτικές πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και παρέχει κάθε υποστήριξη και καθοδήγηση σε όσους εργάζονται στον τομέα αυτό. Με την προώθηση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και την ενίσχυση της αίσθησης σκοπού, μπορούμε, ανέφερε, να δημιουργήσουμε ένα κύμα παραγωγικότητας που θα ωφελήσει τόσο τους ανθρώπους όσο και τους οργανισμούς και θα οδηγήσει σε μια ευημερούσα και δίκαιη κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση