ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολοκληρώθηκε η τουριστική έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Περισσότεροι από 10, 000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα πακέτα του καλοκαιριού

Του Ανδρέα Καραμήτα

O Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTΤA) και η εταιρεία Display Art Plc διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την 25η Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus που πραγματοποιήθηκε από τις 19 - 21 Απριλίου 2024 στον εκθεσιακό χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου. Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου.

Πέραν των 10,000 χιλιάδων επισκεπτών, Κύπριοι και ξένοι, επισκέφθηκαν την Έκθεση και ενημερώθηκαν για τις προσφορές σε ταξιδιωτικά πακέτα που τους προσφέρονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και τα ταξίδια γενικότερα.

Από την πλευρά τους οι εκθέτες εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για την επιτυχία της Έκθεσης Travel Expo Cyprus 2024 και ήδη εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Έκθεση και τον επόμενο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, στην Έκθεση συμμετείχαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου μαζί με την Εταιρεία Αγροτουρισμού, τις ΕΤΑΠ και τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, η Σλοβακία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, Περιφέρειες και Δήμοι από την Ελλάδα, Τουριστικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Εταιρείες με Κρουαζιέρες και άλλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ανδρέα Καραμήτα

Οικονομική: Τελευταία Ενημέρωση