ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά οικόπεδα και χωράφια

Η Τράπεζα διαθέτει οικιστικά τεμάχια γης σε διάφορες περιοχές

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά οικόπεδα και χωράφια διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Πάφου, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης ευρεία γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό οικόπεδο 700 τ.μ. Αραδίππου, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR415 Ενδεικτική τιμή €139,650

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Μάνου Κατράκη σε απόσταση 150μ βόρεια της Λεωφόρου Ελλάδος, με πρόσοψη 46μ. Έχει καλό μέγεθος, ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, είναι γωνιακό και εφάπτεται με δύο δρόμους. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 973 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR121 Ενδεικτική τιμή €184,000

Το οικόπεδο εφάπτεται επί της οδού Φιλικής Εταιρείας στην περιοχή Βρυσούδια, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα με μερική θέα τη θάλασσα. Το οικόπεδο έχει απότομη κλίση προς τα νοτιοανατολικά με πρόσοψη 32 μέτρα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 6,309 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR289 Ενδεικτική τιμή €987,000

Το ακίνητο βρίσκεται στην Ανθούπολη, στο Δήμο Λακατάμιας στο τέρμα της οδού Ιωνίας, σε ύψωμα, και σε απόσταση 250μ βόρεια από τον δρόμο Λακατάμιας – Αγίων Τριμιθιάς. Έχει τετράγωνο σχήμα, με επίπεδη και σε μερικά σημεία επικλινή επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 1,700 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR368 Ενδεικτική τιμή €241,500

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Τσερίου, περίπου 160μ ανατολικά της Λεωφόρου Τσερίου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη περίπου 6μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 5,445 τ.μ. Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR298 Ενδεικτική τιμή €456,750

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχει κανονικό σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 45μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Πέντε Οικιστικά Οικόπεδα Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR284 Ενδεικτική τιμή €593,250

Τα ακίνητα βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχουν κανονικό σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Για το κάθε ένα υπάρχει ξεχωριστός τίτλος ιδιοκτησίας. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 2,025 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR462 Ενδεικτική τιμή €147,000

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 150μ βόρεια της Λεωφόρου Κάβο Γκρέκο και 30μ από εγγεγραμμένο δρόμο. Έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 2,703 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR279 Ενδεικτική τιμή €198,450

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Προσφέρει ωραία θέα προς τη γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση