ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Astrobank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση

Δελτίο Τύπου

Δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων, οικιστικά χωράφια και άλλα ακίνητα ιδανικά για επένδυση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Κτίριο 11 διαμερισμάτων Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR719 TKE

Το ακίνητο εφάπτεται στην οδό Αγίου Παντελεήμονα σε απόσταση 750μ από το κέντρο του δήμου. Αποτελεί οικιστικό κτίριο με 11 διαμερίσματα, 11 χώρους στάθμευσης και οικοδομήθηκε το 2003. Εμβαδό γης 866 τ.μ.

Κτίριο 14 διαμερισμάτων Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR717 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Αγίου Παντελεήμονα, περίπου 750μ από το κέντρο του δήμου. Είναι διώροφο οικιστικό κτίριο αποτελούμενο από 14 διαμερίσματα, 15 χώρους στάθμευσης και κατασκευάστηκε το 2005.

Μερίδιο 5/12 σε οικιστικό χωράφι 17,057 τ.μ. Τραχώνι, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR694 Ενδεικτική τιμή €309.750

Το ακίνητο βρίσκεται 1,1χλμ περίπου δυτικά από το υδροπάρκο Fassouri Water Park. Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, είναι περίκλειστο και βρίσκεται σε απόσταση 17μ από δημόσιο δρόμο. Υπάρχει συμφωνία διανομής. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οικιστικό χωράφι 1,637 τ.μ. Ξυλοτύμβου, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR692 Ενδεικτική τιμή €89.250

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 700μ βορειοανατολικά του πυρήνα της κοινότητας. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται επί της οδού Ψαρών με πρόσοψη 48μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Εμπορικό/Οικιστικό χωράφι 7,994τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Πέγειας και εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη 165μ περίπου. Έχει τριγωνικό σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει καλή θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 5,854 τ.μ. Σωτήρα, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR270 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 450μ περίπου από την θάλασσα και 3χλμ από την μαρίνα Αγίας Νάπας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια προς τα νότια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστική ανάπτυξη. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Βιομηχανικό Χωράφι 6,697 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR282 Ενδεικτική τιμή €380.100

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 600 τ.μ. περιοχή ΓΣΠ, Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR259 Ενδεικτική τιμή €228.000

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 860μ περίπου από το γήπεδο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσιας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται επί της οδού Φιλοπάππου με πρόσωπο 26μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση