ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά ακίνητα διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε στις επαρχίες  Αμμοχώστου, Πάφου, Λάρνακας και Λευκωσίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό οικόπεδο 536 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR658 Ενδεικτική τιμή €65,000

Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στη Λίμνη Παραλιμνίου, περίπου 500μ δυτικά της 1ης Απριλίου κοντά στην υπεραγορά LIDL. Έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια με περίπου 23 μέτρα πρόσοψη και εφάπτεται της οδού Θεοδόση Χ΄Θεοδοσίου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 1,022 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR428 Ενδεικτική τιμή €177,450

Το οικόπεδο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 520 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR420 Ενδεικτική τιμή €63,000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται της οδού Λάρνακος  με πρόσοψη 61μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 718 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR122 Ενδεικτική τιμή €135,000

Το οικόπεδο εφάπτεται της οδού Βρυσουδιών, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα με πρόσοψη 42 μέτρα περίπου και με μερική θέα προς την θάλασσα. Το οικόπεδο έχει απότομη κλίση προς τα νοτιοανατολικά. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 600 τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR259 Ενδεικτική τιμή €227,000

Το ακίνητο εμπίπτει διοικητικά στον Δήμο Στροβόλου σε απόσταση 860μ περίπου από το Στάδιο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσιας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται της οδού Φιλοπάππου με πρόσωπο 26μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 254 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR329 Ενδεικτική τιμή €79,800

Το ακίνητο είναι γωνιακό, εφάπτεται των οδών Αγίου Γεωργίου και Αγίου Νικολάου με πρόσοψη 28μ περίπου και βρίσκεται 120μ από την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 567 τ.μ. Δάλι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR346 Ενδεικτική τιμή €89,250

Το ακίνητο εμπίπτει εντός του δήμου Ιδαλίου, επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη με πρόσοψη 21μ περίπου. Το οικόπεδο βρίσκεται 250μ δυτικά από το Β΄ Δημοτικό. Έχει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια η οποία είναι ελαφρά χαμηλότερη από το δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 636 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR186 Ενδεικτική τιμή €153,000

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 636τ.μ., κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 18 μέτρα περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση