ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά ακίνητα διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Πάφου.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό Χωράφι 5,017 τ.μ. Γιαλιά, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR142  Ενδεικτική τιμή €368.550

Βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του χωριού Γιαλιά, στην τοποθεσία «Πιγούλλι» της επαρχίας Πάφου, 400μ περίπου από τον παραλιακό δρόμο Πόλης – Πωμού και περί τα 2χλμ από το Λατσί. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 626 τ.μ. Πολέμι, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR568 Ενδεικτική τιμή €48.300

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Ελλάδος, περίπου 340μ νοτιοανατολικά του δρόμου Τσάδας - Πολέμι. Εφάπτεται σε δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο κατά μήκος του βορειοδυτικού και του βόρειου ορίου του με πρόσοψη 11μ και 39μ αντίστοιχα. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Εμπορικό/Οικιστικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Πέγειας και εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη 165μ περίπου. Έχει τριγωνικό σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει καλή θέα της γύρω περιοχής.

Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 35,888 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR435 ΤΚΑ

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας, περίπου 1,600μ από τον αυτοκινητόδρομο. Έχει τετράγωνο σχήμα, ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 265μ περίπου και εφάπτεται επί της οδού Αγίας Μαρίνας. Προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 3,011 τ.μ. Πωμός, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR242 Ενδεικτική τιμή €198.300

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Πωμού. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια με θέα προς την θάλασσα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 1,700 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR368 Ενδεικτική τιμή €241.500

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Τσερίου, περίπου 160μ ανατολικά της Λεωφόρου Τσερίου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 6μ περίπου.

Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οικιστικό χωράφι 5,445 τ.μ. Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου :PIR298 Ενδεικτική τιμή €456.750

Τo ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχει κανονικό σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 45μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 5,854 τ.μ. Σωτήρα, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR270 ΤΚΑ

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Σωτήρας, σε απόσταση 450μ περίπου από την θάλασσα και 3,000μ από την μαρίνα Αγίας Νάπας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια προς τα νότια. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστική ανάπτυξη. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση