ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά και αγροτικά ακίνητα σε προσιτές τιμές διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Πάφου, Αμμοχώστου, Λάρνακας και Λευκωσίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ανεξάρτητη οικία 4 υπν. Πέγεια, Πάφος  Κωδικός Ακινήτου: PIR648  Ενδεικτική τιμή €355.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Μιχαλάκη Κυπριανού και βρίσκεται σε απόσταση 520μ από το Δημοτικό Στάδιο και 1,600μ από το Δημοτικό Σχολείο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, w/c, κουζίνα με καθιστικό, βοηθητική κουζίνα, υπνοδωμάτιο και βεράντες ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και το κυρίως με en-suite. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, χώρος στάθμευσης και bbq. Εσωτερικοί χώροι 175 τ.μ. μέγεθος οικοπέδου 435 τ.μ.

Οικιστικό χωράφι 626 τ.μ. Πολέμι, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR568 Ενδεικτική τιμή €48.300

Οικιστικό χωράφι που βρίσκεται στην οδό Ελλάδος, περίπου 340 μέτρα νοτιοανατολικά του δρόμου Τσάδα - Πολέμη. Σύμφωνα με το επίσημο κτηματολογικό σχέδιο, εφάπτεται σε δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο κατά μήκος του βορειοδυτικού και του βόρειου ορίου του σε πρόσοψη 11 μέτρων και 39 μέτρων αντίστοιχα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό Χωράφι 2,954 τ.μ. Λυσός, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR205 Ενδεικτική τιμή €20.000

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Λυσός. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με κλίση προς τα νοτιοανατολικά, 56μ περίπου πρόσοψη και παρέχει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή.

Αγροτικό χωράφι 1,439 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR561 Ενδεικτική τιμή €28.350

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.7χλμ νοτιοανατολικά του δημαρχείου και 2χλμ δυτικά της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

Αγροτικό χωράφι 1,390 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR562 Ενδεικτική τιμή €28.350

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.7χλμ νοτιοανατολικά του δημαρχείου και 2χλμ δυτικά της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

Οικιστικό χωράφι 5,657 τ.μ. Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR663 Ενδεικτική τιμή €802.700

Το ακίνητο εφάπτεται στον δρόμο Παρεκκλησιάς - Αγίου Τύχωνα, σε απόσταση 450μ βορειοανατολικά από το κέντρο του δήμου και περίπου 1,300μ βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια, με πρόσοψη περί τα 86μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 520 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR420 Ενδεικτική τιμή €63.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος  με πρόσοψη 61μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 636 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία  Κωδικός Ακινήτου: PIR186 Ενδεικτική τιμή €153.000

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 636 τ.μ. κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 18 μέτρα περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση