ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά και αγροτικά ακίνητα σε προσιτές τιμές διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Πάφου, Αμμοχώστου και Λάρνακας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ανεξάρτητη οικία 4 υπν. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR648 Ενδεικτική τιμή €355.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Μιχαλάκη Κυπριανού και βρίσκεται σε απόσταση 520μ από το Δημοτικό Στάδιο και 1,600μ από το Δημοτικό Σχολείο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, w/c, κουζίνα με καθιστικό, βοηθητική κουζίνα, υπνοδωμάτιο και βεράντες ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, χώρος στάθμευσης και BBQ. Εσωτερικοί χώροι 175 τ.μ. μέγεθος οικοπέδου 435 τ.μ.

 

Ημιτελής ανεξάρτητη οικία 168 τ.μ. Πολέμι, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR566 Ενδεικτική τιμή €60.900

Η οικία σύμφωνα με την άδεια οικοδομής αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι στο ισόγειο ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά θα υπάρχουν καλυμμένες βεράντες 11 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 21 τ.μ. πισίνα, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, αυλή και αποθήκη. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

 

Αγροτικό χωράφι 1,390 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR562 Ενδεικτική τιμή €28.350

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.7χλμ νοτιοανατολικά του δημαρχείου και 2χλμ δυτικά της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

 

Οικιστικό χωράφι 1,155 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR525 Ενδεικτική τιμή €157.500

Το ακίνητο βρίσκεται στο Παραλίμνι, περίπου 160μ βόρεια της λεωφόρου Πρωταρά κοντά στο Δημαρχείο. Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται επί της οδού Ηλιάδας με πρόσοψη περί τα 22μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

 

Οικιστικό οικόπεδο 525 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR421 Ενδεικτική τιμή €60.900

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος με πρόσοψη 39μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

 

Οικιστικό Οικόπεδο 718 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR122 Ενδεικτική τιμή €135.000

Το οικόπεδο εφάπτεται επί της οδού Βρυσουδιών, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα με πρόσοψη 42 περίπου μέτρα και με μερική θέα προς την θάλασσα. Το οικόπεδο έχει απότομη κλίση προς τα νοτιοανατολικά. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

 

Οικιστικό χωράφι 4,348 τ.μ. Νέο Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR139 Ενδεικτική τιμή €356.000

Βρίσκεται στην τοποθεσία Πρέγκος της διοικητικής περιοχής του Νέου Χωριού και προσφέρει πολύ ωραία θέα προς τον Κόλπο της Πόλης Χρυσοχούς. Το ακίνητο έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

 

Οικιστικό χωράφι 3,011 τ.μ. Πωμός, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR242 Ενδεικτική τιμή €196.350

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Πωμού. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια με θέα προς την θάλασσα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση