ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά και αγροτικά ακίνητα σε προσιτές τιμές διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Λάρνακας και Πάφου.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό Οικόπεδο 567 τ.μ. Δάλι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR346 Ενδεικτική τιμή €89.250

 

Το ακίνητο εμπίπτει εντός του Δήμου Ιδαλίου, επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη με πρόσοψη 21μ περίπου. Βρίσκεται 250μ δυτικά από το Β΄ Δημοτικό. Έχει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια και η επιφάνεια του είναι ελαφρώς χαμηλότερη από το δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 574 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR222 Ενδεικτική τιμή €127.000

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 574 τ.μ. κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 23μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Τουριστικό χωράφι 12,421 τ.μ. στο Λιοπέτρι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR244 Ενδεικτική τιμή €431.000

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Λιοπετρίου στην επαρχία Αμμοχώστου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και βρίσκεται σε απόσταση 250μ νότια του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας. Το ακίνητο είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό Χωράφι 11,706 τ.μ. Αλεθρικό, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR106 Ενδεικτική τιμή €147.000

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 2.4χλμ νοτιοανατολικά της κοινότητας Αλεθρικού και 250μ νότια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Λεμεσού. Έχει σχεδόν κανονικό σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια με πρόσοψη περί τα 53μ.

Οικιστικό Οικόπεδο 254 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR329 Ενδεικτική τιμή €79.800

Το ακίνητο είναι γωνιακό, εφάπτεται επί των οδών Αγίου Γεωργίου και Αγίου Νικολάου με πρόσοψη 28μ περίπου και βρίσκεται 120μ από την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ. Έχει τριγωνικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό χωράφι 1,442 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR559 Ενδεικτική τιμή €28.880

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.7χλμ νοτιοανατολικά του Δημαρχείου και 2χλμ δυτικά της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, και είναι περίκλειστο.

Οικιστικό χωράφι 5,221 τ.μ. στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR602 Ενδεικτική τιμή €383.250

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Παραλιμνίου επί της οδού Αγίου Θωμά και σε απόσταση περίπου 650μ νοτιοανατολικά από το γήπεδο Τάσος Μάρκου. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση