ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Ακίνητα ιδανικά για επένδυση διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακας, Πάφου και Λευκωσίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό χωράφι 1,840 τ.μ. Στρουμπί, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR516 Ενδεικτική τιμή €115,500

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 120μ νοτιοανατολικά του δρόμου Πόλης - Πάφου. Έχει σχεδόν τριγωνικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη περί τα 55μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 525 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR421 Ενδεικτική τιμή €60,900

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος με πρόσοψη 39μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό χωράφι 4,348 τ.μ. Άγιοι Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR496 Ενδεικτική τιμή €73,500

Το ακίνητο βρίσκεται 3.5km περίπου από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο σε απόσταση 1km από την οικιστική ζώνη.

Χωράφι 1,361 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR560 Ενδεικτική τιμή €64,000

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.7χλμ νοτιοανατολικά του δημαρχείου και 2χλμ δυτικά της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό χωράφι 12,041 τ.μ. Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR625 Ενδεικτική τιμή €190,050

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 700μ περίπου από την ακτή και 5χλμ από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο, σε απόσταση 50μ από αγροτικό χωμάτινο δρόμο.

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924,000

Tο ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ. Έχει τριγωνικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Χωράφι 7,358 τ.μ. Νέο Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR479 Ενδεικτική τιμή €440,000

 

Το ακίνητο βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του Νέου Χωριού και προσφέρει πολύ ωραία θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Έχει καλό σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Δεν διαθέτει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο – η πρόσβαση είναι σε απόσταση πέντε μέτρων.

Οικιστικό οικόπεδο 1,022 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR428 Ενδεικτική τιμή €177,450

Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση