ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά και αγροτικά ακίνητα διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό χωράφι 5,657 τ.μ. Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR663 Ενδεικτική τιμή €802.700

Το ακίνητο εφάπτεται στον δρόμο Παρεκκλησιάς - Αγίου Τύχωνα, σε απόσταση 450μ βορειοανατολικά από το κέντρο του δήμου και 1.3χλμ περίπου βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια, με πρόσοψη περί τα 86μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Χωράφι 44,789 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR601 Ενδεικτική τιμή €610.000

Το ακίνητο βρίσκεται 60μ βόρεια του δρόμου Λιοπετρίου - Αυγόρου και περίπου 1.3χλμ από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ. Έχει τριγωνικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δύο συνεχόμενα τεμάχια 12,426 τ.μ. Μενεού, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR487&488 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται στον δήμο Δρομολαξιάς - Μενεού, εφάπτεται επί της οδού Δήμητρας και αποτελείται από δύο συνεχόμενα τεμάχια που βρίσκονται σε απόσταση 1.3χλμ από το αεροδρόμιο και 2.5χλμ περίπου από την παραλία. Τα τεμάχια έχουν τετράγωνο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Το τεμάχιο αρ. 456 εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη περί τα 56μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι, 35,888 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR435 ΤΚΕ

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου, περίπου 1.6χλμ από τον αυτοκινητόδρομο. Έχει τετράγωνο σχήμα, ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 265μ περίπου και εφάπτεται επί της οδού Αγίας Μαρίνας. Προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι, 1,700 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR368 Ενδεικτική τιμή €241.500

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Τσερίου της Επαρχίας Λευκωσίας, περίπου 160μ ανατολικά της Λεωφόρου Τσερίου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 6μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 6,309 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR289 Ενδεικτική τιμή €987.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Λακαταμιας στο τέρμα της οδού Ιωνίας, σε ύψωμα στην περιοχή Ανθούπολης και σε απόσταση 250μ βόρεια από τον δρόμο Λακατάμιας – Αγίων Τριμιθιάς. Έχει τετράγωνο σχήμα, επίπεδη, και σε μερικά σημεία επικλινή επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οικιστικό Χωράφι 5,017 τ.μ. Γιαλιά, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR142 Ενδεικτική τιμή €368.550

Βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του χωριού Γιαλιά, στην τοποθεσία «Πιγούλλι» της επαρχίας Πάφου, 400μ περίπου από τον παραλιακό δρόμο Πόλης – Πωμού και περί τα 2χλμ από το Λατσί. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση