ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο

Δελτίο Τύπου

Κατάστημα στο κέντρο της Πάφου καθώς και αγροτικά και οικιστικά τεμάχια στην επαρχία ιδανικά για επένδυση διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

 Αγροτικό Χωράφι 6,717 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR280 Ενδεικτική τιμή €42.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή.

Βιομηχανικό Χωράφι 6,697 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR282 Ενδεικτική τιμή €380.100

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό χωράφι 2,676 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR687 Ενδεικτική τιμή €143.850

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση100μ από την θάλασσα και 400μ από την οικιστική ζώνη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση νοτιοδυτικά του κυρίου δρόμου που οδηγεί προς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια.

Οικιστικό Οικόπεδο 2,799 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR126 Ενδεικτική τιμή €529.000

Το οικόπεδο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας, στην περιοχή Ελιούδια. Έχει ακανόνιστο σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δύο ασφαλτοστρωμένους δρόμους κατά μήκος του νοτιοανατολικού συνόρου με περίπου 70μ πρόσοψη, και κατά μήκος του δυτικού του συνόρου με περίπου 20μ πρόσοψη. Έχει θέα της περιοχής προς τα νότια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατάστημα 103 τ.μ. Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR151 €236.500

Το ακίνητο βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος Themis Court 1, σε απόσταση 1χλμ από το Kings Avenue Mall. Αποτελείται από 103 τ.μ. εσωτερικό χώρο, 100 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες και έχει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα.

Οικιστικό οικόπεδο 1,022 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR428 Ενδεικτική τιμή €179.200

Το οικόπεδο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 809 τ.μ. Κονιά, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR405 Ενδεικτική τιμή €85.050

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Κονιά της επαρχίας Πάφου. Έχει καλό μέγεθος, κανονικό σχήμα και προσφέρει καλή θέα προς την γύρω περιοχή. Το χωράφι έχει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 12,300 τ.μ. Κούκλια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR698 Ενδεικτική τιμή €525.000

Το ακίνητο εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο και έχει τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει συμφωνία διανομής όπου το μερίδιο 2460/5801 αναλογεί σε 12,300 τ.μ. (οικιστικό). Εμφανίζεται με μπλέ χρώμα στην φωτογραφία. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην  της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση