ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Ευρεία γκάμα επιλογών σε ακίνητα για κάθε ενδιαφερόμενο

Η AstroBank διαθέτει προς πώληση ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, για ιδία χρήση ή για επενδυτικούς σκοπούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ έντονων πληθωριστικών πιέσεων, τα ακίνητα αναγνωρίζονται ως ένα από τα καλύτερα επενδυτικά μέσα για τον επενδυτή απέναντι στον πληθωρισμό. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν ο πληθωρισμός βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αξίες των ακινήτων διατηρούνται ή και αυξάνονται, αντισταθμίζοντας τις επιπτώσεις για τους υποψήφιους νέους ιδιοκτήτες και μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τους επενδυτές. Κατά γενική ομολογία, η μεγάλη αύξηση που παρατηρείται στις τιμές των πρώτων υλών, καθιστά πιο συμφέρουσα την αγορά ενός αποπερατωμένου ακινήτου, έναντι της ανέγερσης ενός νέου.

Με την αγορά έτοιμης κατοικίας, οι νέοι ιδιοκτήτες είναι σε θέση να γνωρίζουν επακριβώς το τελικό κόστος και δεν απειλούνται από τα μη προϋπολογισμένα έξοδα μίας νέας οικοδομής. Εξοικονομούν επίσης χρήματα λόγω της δυνατότητας άμεσης χρήσης της νέας κατοικίας. Απαλλάσσονται έτσι από το επιπλέον κόστος του ενοικίου που σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να καταβάλλουν για τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια, μέχρι την ολοκλήρωση της νέας κατασκευής. Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετά ημιτελή ακίνητα, επιτρέποντας στον αγοραστή να ολοκληρώσει την κατασκευή βάσει των δικών του προδιαγραφών, χωρίς το επιπρόσθετο κόστος μιας πιθανής ανακαίνισης.

Η AstroBank διαθέτει προς πώληση ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, για ιδία χρήση ή για επενδυτικούς σκοπούς. Ειδικότερα, το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Τράπεζας αποτελείται από αυτόνομες και ημι-αυτόνομες κατοικίες, διαμερίσματα, γραφειακούς χώρους, εμπορικά κτίρια και οικιστικά, βιομηχανικά και αγροτικά τεμάχια γης. Στην ιστοσελίδα www.astrobank.com/properties οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την επιλογή τους μέσα από μια ευρεία γκάμα ακινήτων για διαφορετικές ανάγκες και γούστα. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν και ακολούθως να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής. Η ιστοσελίδα είναι φιλική για χρήση από ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό ή tablet. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν την ευχέρεια να ζητήσουν και να λάβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μεγάλη ζήτηση σε όλη την Κύπρο

Μεγάλο μπορεί να χαρακτηριστεί το ενδιαφέρον για επενδυτικά ακίνητα σε όλες τις περιοχές της Κύπρου. Ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματίες, ιδιαίτερα από το εξωτερικό, αναζητούν τέτοιας μορφής ακίνητα, με στόχο είτε τη στέγαση των επιχειρήσεων ή των γραφείων των εταιρειών τους είτε τη διαμόρφωση και την αλλαγή της χρήσης τους. Εξάλλου, η εμπειρία αποδεικνύει ότι με τις κατάλληλες βελτιώσεις ή αλλαγές ένα ακίνητο μπορεί να αποκτήσει μία νέα χρήση, που θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη του πολύ μεγαλύτερη απόδοση.

Ανάλογες ευκαιρίες μπορεί να εντοπίσει κανείς και στην αγορά κατοικιών. Εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες, πολλοί επιλέγουν να προχωρήσουν σε αγορά ενός έτοιμου σπιτιού, με στόχο όχι την ιδιοκατοίκηση αλλά την αξιοποίησή του. Αυτή μπορεί να έχει τη μορφή buy-to-rent, την παραδοσιακή δηλαδή μακροχρόνια μίσθωση, ενώ σε περιπτώσεις ακινήτων που βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές, συχνά επιλέγεται η προσωρινή μίσθωση μέσω των ηλεκτρονικών πλατφόρμων ενοικίασης.

Ιδιαίτερη θέση στο χαρτοφυλάκιο της AstroBank κατέχουν τα βιομηχανικά, οικιστικά και αγροτικά τεμάχια γης. Με μια μερίδα αγοραστών να επικεντρώνεται στην μακροχρόνια μεταβολή της αξίας της περιουσίας του, γίνεται εύκολα αντιληπτό το αυξημένο ενδιαφέρον για την απόκτηση τεμαχίων γης, με προοπτική μελλοντικής ανάπτυξης. Καθώς είναι δυνατόν να αφορά από την κατασκευή νέας οικοδομής μέχρι και καινοτόμα έργα, όπως η ανάπτυξη πάρκων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το χαρτοφυλάκιο της AstroBank αποτελεί μία βάση που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα αλλά και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο www.astrobank.com/properties ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση