ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα για ιδιοκατοίκηση, εξοχικά και επένδυση

Ακίνητα για εξοχικές κατοικίες και ιδιοκατοίκηση σε διάφορες περιοχές

Ακίνητα ιδανικά για, εξοχικές κατοικίες, ιδιοκατοίκηση αλλά και επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει ευρεία γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ημιτελής ανεξάρτητη οικία 168 τ.μ. Πολέμι, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR566 Ενδεικτική τιμή €60,900

Η οικία σύμφωνα με την άδεια οικοδομής αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι στο ισόγειο ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αποθήκη. Υπόκειται σε Φ.Π.Α

Ανεξάρτητη οικία 157 τ.μ. Πολέμι, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR565 Ενδεικτική τιμή €172,000

Η οικία αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι στο ισόγειο ενώ ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αποθήκη.

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR497 Ενδεικτική τιμή €576,450

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων επί της Οδού Φαν Νταϋκ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου K - Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ο 2ος όροφος από ακόμα δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

Διώροφη ημιτελής οικία 197 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR226 Ενδεικτική τιμή €214,200

Το ακίνητο είναι ημιτελές και αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών “Mesomerena Sunset Villas II”. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι, ενώ ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (en-suite). Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Ανεξάρτητη Οικία 360 τ.μ. Αγίος Δομέτιος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR338 Ενδεικτική τιμή €683,550

Το ακίνητο βρίσκεται στην Οδό Αρχ. Κυπριανού στον Άγιο Δομέτιο. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, ανελκυστήρα και αποχωρητήριο ξένων ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το ένα με en-suite) και ο 2ος όροφος αποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Υπάρχει εγκατεστημένη κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα, δωμάτιο υπηρεσίας και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εμβαδόν γης 543 τ.μ.

Ανεξάρτητη οικία 603 τ.μ. Μαρώνι, Λάρνακα. Κωδικός Ακινήτου: PIR320 Ενδεικτική τιμή €497,000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μαρωνίου με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite, σοφίτα, και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ.). Υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.) και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

Μονοκατοικία 185 τ.μ. Θελέτρα, Παφος Κωδικός Ακινήτου: PIR437 Ενδεικτική τιμή €257,250

Το ακίνητο είναι οικία ενός ορόφου με υπόγειο. Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό και τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή, βεράντες, και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης.

Ανεξάρτητη Οικία 352 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR321 Ενδεικτική τιμή €656,250

Το ακίνητο βρίσκεται στην Οδό Διονύσιου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα με en-suite). Υπάρχει εγκατεστημένη κεντρική θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση