ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση

Εμπορικά, βιομηχανικά και οικιστικά ακίνητα σε διάφορες περιοχές

Ακίνητα ιδανικά για επένδυση σε εμπορικές, βιομηχανικές και οικιστές ζώνες στις επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου, διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Πέραν των πιο πάνω, το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει ευρεία γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

 

Βιομηχανικό χωράφι 7,452 τ.μ. Αραδίππου, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR628 Ενδεικτική τιμή €548.100

Το ακίνητο βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη Αραδίππου, παρά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού. Έχει τετράγωνο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 50μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Εμπορικό Οικόπεδο 809 τ.μ. κέντρο Λευκωσίας Κωδικός Ακινήτου: PIR303 Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας. Εφάπτεται της οδού Αρνάλδας η οποία συνδέει την Λεωφόρο Μακαρίου με την Λεωφόρο Στασίνου, δύο από τις κύριες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια με πρόσοψη 28μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Εμπορικό Χωράφι 870 τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR313 Ενδεικτική τιμή €661.500

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Στροβόλου στην επαρχία Λευκωσίας. Εφάπτεται της οδού Ναζωραίου με πρόσοψη 8μ και επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με πρόσοψη 36μ. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Εμπορικό Χωράφι 1,900 τ.μ. Παλλουριώτισσα, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR312 Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Παλλουριώτισας του Δήμου Λευκωσίας. Εφάπτεται της οδού Ορμενίου και Λεωφόρου Κέννεντυ. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια με πρόσοψη 50μ περίπου και είναι σε απόσταση 1,5χλμ από το κέντρο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Βιομηχανικό Χωράφι 6,697 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR282 Ενδεικτική τιμή €393.750

Το ακίνητο βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της κοινότητα Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924.000

Το ακίνητο εμπίπτει κατά 75% στην εμπορική/οικιστική ζώνη και κατά 25% στην οικιστική ζώνη του Δήμου Πέγειας στην επαρχία Πάφου. Εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ.με θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Έχει τριγωνικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Εμπορικό Τετραώροφο Κτίριο, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR297 Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Λευκωσίας επί της Λεωφόρου Νίκης σε μικρή απόσταση από την Λεωφόρου Κένεντυ. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο με χώρους για καταστήματα και τέσσερις ορόφους γραφεία. Σύνολο καλυμμένων χώρων 1,423τμ.

22 Μονάδες σε εμπορικό/οικιστικό συγκρότημα, Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR475 Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται σε δημοφιλή τουριστική περιοχή της Πάφου, περίπου 175μ από το δημοτικό μέγαρο, σε οικόπεδο 5,241τμ. Είναι ένα συγκρότημα μεικτής χρήσης κατοικιών και εμπορικών χώρων γνωστό ως «St. Andrews Plaza» και αποτελείται από 6 καταστήματα και 21 διαμερίσματα σε τρία κτήρια. Το συγκρότημα αποτελείται από ισόγειο, ημιώροφο, πρώτο όροφο και χώρο στάθμευσης για 38 αυτοκίνητα. Έτος κατασκευής 2002.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση