ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα

Δελτίο Τύπου

Ημιτελή κατοικία στον Στρόβολο, οικιστικά, και εμπορικά τεμάχια σε Λευκωσία, Αμμόχωστο, και Πάφο διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ανεξάρτητη ημιτελής οικία 340 τ.μ. περιοχή ΓΣΠ, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR674 Ενδεικτική τιμή €436.750

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Φιλοπάππου στον δήμο Στροβόλου. Αποτελείται από 340 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και 25 τ.μ. καλυμμένες βεράντες σε οικόπεδο 635 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό και WC ξένων ενώ ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια. Εξωτερικά αποτελείται από αυλή, βεράντες και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Οικιστικό οικόπεδο 600 τ.μ. περιοχή ΓΣΠ, Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR259 Ενδεικτική τιμή €228.000

Το ακίνητο εμπίπτει διοικητικά μέσα στα όρια του Δήμου Στροβόλου σε απόσταση 860μ περίπου από το γήπεδο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσιας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται επί της οδού Φιλοπάππου με πρόσοψη 26μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 553 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR224 Ενδεικτική τιμή €128.100

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου και έχει κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 22μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 254 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR329 Ενδεικτική τιμή €80.400

Το ακίνητο είναι γωνιακό, εφάπτεται επί των οδών Αγίου Γεωργίου και Αγίου Νικολάου με πρόσοψη 28μ περίπου και βρίσκεται 120μ από την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 3,011 τ.μ. Τσάδα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR264 Ενδεικτική τιμή €141.750

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Τσάδας περίπου 40μ νοτιοδυτικά του δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς. Έχει σχήμα ακανόνιστο και επίπεδη επιφάνεια σε δύο επίπεδα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 2,703 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR279 Ενδεικτική τιμή €184.800

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Εμπορικό χωράφι 660 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR703 Ενδεικτική τιμή €140.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά και Γεωργίου Σεφέρη με πρόσοψη περί τα 100μ. Βρίσκεται σε απόσταση 25μ βόρεια της υπεραγοράς METRO. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Τουριστικό χωράφι 12,421 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR244 Ενδεικτική τιμή €404.250

 

Το ακίνητο έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και βρίσκεται σε απόσταση 250μ νότια του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας. Είναι περίκλειστο και υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση