ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά ακίνητα και γραφεία

Η Τράπεζα διαθέτει οικόπεδα, οικίες και γραφεία σε διάφορες περιοχές

Ακίνητα ιδανικά για ιδιοκατοίκηση και γραφεία διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακας, Πάφου και Λευκωσίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό οικόπεδο 629 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR522 Ενδεικτική τιμή €116.550

Το ακίνητο βρίσκεται στο Παραλίμνι περίπου 150μ βόρεια των λεωφόρων Πρωταρά - Μεγάλου Αλεξάνδρου και υπεραγοράς METRO. Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται επί της οδού Μπουμπουλίνας με πρόσοψη περί τα 45μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. σε οικόπεδο 511 τ.μ. Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR497 Ενδεικτική τιμή €576.450

Το ακίνητο αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων. Εφάπτεται επί της οδού Φαν Ντάυκ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου K-Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ο 2ος όροφος από ακόμα δύο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

Οικιστικό οικόπεδο 1,022 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR428 Ενδεικτική τιμή €177.450

Το οικόπεδο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει ορθογώνιο σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς τη γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 525 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR421 Ενδεικτική τιμή €60.900

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος με πρόσοψη 39μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

 

Οικιστικό οικόπεδο 700 τ.μ. Αραδίππου, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR415 Ενδεικτική τιμή €139.650

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Μάνου Κατράκη σε απόσταση 150μ βόρεια της Λεωφόρου Ελλάδος, με πρόσοψη 46μ. Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, είναι γωνιακό και εφάπτεται με δύο δρόμους. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Γραφειακοί Χώροι 128 τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR326 Ενδεικτική τιμή €241.500

Το ακίνητο είναι στο 2ο όροφο του συγκροτήματος ‘Kantara Court’ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ακροπόλεως, 350μ βόρεια της Λεωφόρου Αθαλάσσας. Αποτελείται από γραφειακούς χώρους, κουζίνα, αποχωρητήριο (118τμ εσωτερικοί χώροι), καλυμμένες βεράντες (10τμ) και έχει δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης στο υπόγειο.

Ημιανεξάρτητη οικία 143 τ.μ. Λατσιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR262 Ενδεικτική τιμή €238.350

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Λατσιών περί τα 500μ ανατολικά του δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού στην οδό Ελευθερουπόλεως. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, τουαλέτα ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και τουαλέτα. Διαθέτει καλυμμένες βεράντες 52τμ και ακάλυπτες 8τμ. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, καλυμμένος χώρος στάθμευσης ενώ περιμετρικά η κατοικία είναι περιτοιχισμένη. Υπάρχει εγκατεστημένη κ/θ πετρελαίου και κλιματιστικά. Εμβαδόν γης 250 τ.μ. Ενεργειακή Απόδοση τάξης D.

Ανεξάρτητη Οικία 474 τ.μ. Αγίοι Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR189 Ενδεικτική τιμή €646.000

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Χριστιάνας Χριστοφίδου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, τουαλέτα και δωμάτιο υπηρεσίας ενώ ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite, βοηθητική κουζίνα και μπάνιο με τουαλέτα. Εμβαδόν κατοικίας 474τμ. Υπάρχει κ/θ πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, ψησταριά ενώ περιμετρικά η κατοικία είναι περιτοιχισμένη. Εμβαδόν γης 2,735 τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση