ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά ακίνητα

Η Τράπεζα διαθέτει οικίες και χωράφια σε διάφορες περιοχές

Οικιστικά και αγροτικά ακίνητα διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Πάφου και Λάρνακας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ημιανεξάρτητη οικία 143 τ.μ. Λατσιά, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR262 Ενδεικτική τιμή €238.350

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Λατσιών περί τα 500μ ανατολικά του δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού στην οδό Ελευθερουπόλεως. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό και τουαλέτα ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και τουαλέτα. Διαθέτει καλυμμένες βεράντες 52 τ.μ. και ακάλυπτες 8 τ.μ. Εξωτερικά υπάρχει κήπος και καλυμμένος χώρος στάθμευσης, ενώ περιμετρικά η κατοικία είναι περιτοιχισμένη. Υπάρχει εγκατεστημένη κ/θ πετρελαίου και κλιματιστικά. Εμβαδόν γης 250 τ.μ. Ενεργειακή Απόδοση τάξης D.

#

Χωράφι 44,789 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος, Κωδικός Ακινήτου: PIR601 Ενδεικτική τιμή €423.150

Το ακίνητο βρίσκεται 60μ βόρεια του δρόμου Λιοπετρίου - Αυγόρου και περίπου 1,250μ από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

Εμπίπτει κατά 94% στην Πολεοδομική Ζώνη Γα2 με ανώτατο ΣΔ 6%, ΣΚ 6%, σε δύο ορόφους και μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος 7,00μ και κατά 6% στην Πολεοδομική Ζώνη Κα6 με ανώτατο ΣΔ 90%, ΣΚ 50%, σε δύο ορόφους και μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος 10,00μ

Ημιτελής ανεξάρτητη κατοικία 472 τ.μ. σε οικόπεδο 725 τ.μ. Λατσιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR453 Ενδεικτική τιμή €517.650

Το ακίνητο είναι ημιτελής διώροφη κατοικία, στην οδό 1η Απριλίου στο Δήμο Λατσιών. Έχει γωνιακή θέση και συνορεύει με χώρο πρασίνου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και τουαλέτα, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο με τουαλέτα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και ημιτελής πισίνα.

Αγροτικό χωράφι 5,017 τ.μ. Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR409 Ενδεικτική τιμή €26.250

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, περίπου 1,4χλμ δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Το χωράφι είναι περίκλειστο και σε απόσταση 65μ περίπου από μη εγγεγραμμένο χωμάτινο δρόμο.

Οικιστικό Χωράφι 2,703 τ.μ. Αναρίτα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR279 Ενδεικτική τιμή €198.450

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Προσφέρει ωραία θέα προς τη γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 254 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR329 Ενδεικτική τιμή €79.800

Το ακίνητο είναι γωνιακό, εφάπτεται επί των οδών Αγίου Γεωργίου και Αγίου Νικολάου με πρόσοψη 28μ περίπου και βρίσκεται 120μ από την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Έχει σχεδόν τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Χωράφι 5,445 τ.μ. Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR298 Ενδεικτική τιμή €456.750

Τo ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 45μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό Χωράφι 28,188 τ.μ. Πύλα, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR288 Ενδεικτική τιμή €651.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Πύλας στην επαρχία Λάρνακας περί τα 600μ ανατολικά του πανεπιστημίου UCLAN. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 43μ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση