ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά τεμάχια

Δελτίο Τύπου

Αγροτικά και οικιστικά τεμάχια γης διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακας, Πάφου και Λευκωσίας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Αγροτικό χωράφι 4,348 τ.μ. Άγιοι Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR496 Ενδεικτική τιμή €73,500

Αγροτικό χωράφι στους Αγίους Τριμιθιάς, σε απόσταση 3.5χλμ περίπου από το κέντρο της κοινότητας. Το ακίνητο έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Είναι περίκλειστο σε απόσταση  1χλμ από την οικιστική ζώνη.

Χωράφι 1,361 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR560 Ενδεικτική τιμή €64,000

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.7χλμ νοτιοανατολικά από το Δημαρχείο και 2χλμ δυτικά της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 536 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR658 Ενδεικτική τιμή €65,000

Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στη Λίμνη Παραλιμνίου, περίπου 500μ δυτικά της Λεωφόρου 1ης Απριλίου κοντά στην υπεραγορα LIDL. Έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια με περίπου 23 μέτρα πρόσοψη και εφάπτεται στην οδό Θεοδόση Χ΄Θεοδοσίου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό χωράφι 12,041 τ.μ. Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR625 Ενδεικτική τιμή €190,050

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Άγιος Θεόδωρος στην επαρχία Λάρνακας. Είναι σε απόσταση 700μ περίπου από την ακτή και 5χλμ απόσταση από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο είναι περίκλειστο και βρίσκεται σε απόσταση 50μ από αγροτικό χωμάτινο δρόμο.

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924,000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ. Έχει τριγωνικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Χωράφι 7,358 τ.μ. Νέο Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR479 Ενδεικτική τιμή €440.000

Βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του Νέου Χωριού στην επαρχία Πάφου και προσφέρει πολύ ωραία θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Το ακίνητο έχει καλό σχήμα και ελαφρά επικλινή επιφάνεια. Δεν διαθέτει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο – η πρόσβαση είναι σε απόσταση πέντε μέτρων.

Οικιστικό οικόπεδο 1,022 τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου:PIR428 Ενδεικτική τιμή €177,450

 

Το οικόπεδο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Εμπορικό Χωράφι 870 τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου:PIR313 Ενδεικτική τιμή €661,500

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Στροβόλου στην επαρχία Λευκωσίας. Εφάπτεται της οδού Ναζωραίου με πρόσοψη 8μ και επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με πρόσοψη 36μ. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση