ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και αγροτικά τεμάχια, κατοικίες

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια, καθώς και κατοικίες διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε όλες τις επαρχίες.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό χωράφι 5,657 τ.μ. Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR663 Ενδεικτική τιμή €802,700

Το ακίνητο εφάπτεται στον δρόμο Παρεκκλησιάς - Αγίου Τύχωνα, σε απόσταση 450μ βορειοανατολικά από το κέντρο του δήμου και 1.3χλμ περίπου βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.  Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια, με πρόσοψη περί τα 86μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Ανεξάρτητη οικία 4 υπν. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR648 Ενδεικτική τιμή €355,000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Μιχαλάκη Κυπριανού και βρίσκεται σε απόσταση 520μ από το Δημοτικό Στάδιο και 1.6χλμ από το δημοτικό σχολείο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, w/c, κουζίνα με καθιστικό, βοηθητική κουζίνα, υπνοδωμάτιο και βεράντες ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, χώρος στάθμευσης και ψησταριά. Εσωτερικοί χώροι 175 τ.μ. μέγεθος οικοπέδου 435 τ.μ.

Αγροτικό χωράφι 12,041 τ.μ. Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR625 Ενδεικτική τιμή €190,050

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 700μ περίπου από την ακτή και 5χλμ από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο, σε απόσταση 50μ από αγροτικό χωμάτινο δρόμο.

Οικιστικό χωράφι 5,221 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR602 Ενδεικτική τιμή €383.250

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Παραλιμνίου επί της οδού Αγίου Θωμά και σε απόσταση περίπου 650μ νοτιοανατολικά από το γήπεδο Τάσος Μάρκου. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Χωράφι 44,789 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR601 Ενδεικτική τιμή €610,000

Το ακίνητο βρίσκεται 60μ βόρεια του δρόμου Λιοπετρίου - Αυγόρου και περίπου 1.2χλμ από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. σε οικόπεδο 511 τ.μ. Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR497 Ενδεικτική τιμή €576,450

Το ακίνητο αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία 4 υπνοδωματίων. Εφάπτεται επί της οδού Φαν Ντάϊκ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου K - Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ο 2ος όροφος από ακόμα δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

Ημιτελής ανεξάρτητη κατοικία 472 τ.μ. σε οικόπεδο 725 τ.μ. Λατσιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου:PIR453 Ενδεικτική τιμή €517,650

Το ακίνητο είναι ημιτελής διώροφη κατοικία, στην οδό 1η Απριλίου στον Δήμο Λατσιών. Βρίσκεται σε γωνιακή θέση και συνορεύει με χώρο πρασίνου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και τουαλέτα ξένων, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο με τουαλέτα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και ημιτελής πισίνα.

Οικιστικό χωράφι 2,705 τ.μ. Παλιομέτοχο, Λευκωσία  Κωδικός Ακινήτου: PIR465 Ενδεικτική τιμή €161,700

Το ακίνητο εμπίπτει εντός της κοινότητας Παλιομετόχου περίπου 30μ από την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου. Έχει τετράγωνο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση