ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια

Προωθητική Ενέργεια

Αγροτικά, και οικιστικά τεμάχια γης, καθώς και κατάστημα διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Πάφου, Αμμοχώστου, Λευκωσίας, και Λάρνακας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Αγροτικό χωράφι 8,167τ.μ. Νέο Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR477 Ενδεικτική τιμή €222,600

Βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του Νέου Χωριού στην επαρχία Πάφου και προσφέρει πολύ ωραία θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Το ακίνητο έχει καλό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και διαθέτει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο.

Ανεξάρτητη οικία 3 υπν. 1,223τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR670 Ενδεικτική τιμή €252,000

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 280μ από το δημοτικό σχολείο και 305μ από το γήπεδο Τάσος Μάρκου. Αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι και κουζίνα στο ισόγειο ενώ ο όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια. Υπάρχει συμφωνία διανομής.

Κατάστημα 63τ.μ. Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR671 Ενδεικτική τιμή €150,000

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας 20, σε πολύ μικρή απόσταση από την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Είναι γωνιακό και αποτελείται από 48τμ ισόγειο και 15τμ μεσοπάτωμα. Αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης στο υπόγειο.

Οικιστικό οικόπεδο 536τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR658 Ενδεικτική τιμή €65,000

Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στη Λίμνη Παραλιμνίου, περίπου 500μ δυτικά της Λεωφόρου 1ης Απριλίου κοντά στην υπεραγορα LIDL. Έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια με περίπου 23 μέτρα πρόσοψη και εφάπτεται στην οδό Θεοδόση Χ΄Θεοδοσίου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 1,840τ.μ. Στρουμπί, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR516 Ενδεικτική τιμή €115,500

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Στρουμπί της επαρχίας Πάφου, 120μ νοτιοανατολικά του δρόμου Πόλης - Πάφου. Έχει σχεδόν τριγωνικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη περί τα 55μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό/Εμπορικό χωράφι 7,994τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή €924,000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ. Έχει τριγωνικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Καλύπτεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρισμού και τηλεφώνου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 636τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR186 Ενδεικτική τιμή €153,000

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει εμβαδό 636τμ, κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 18 μέτρα περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Αγροτικό Χωράφι 11,706τ.μ. Αλεθρικό, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR106 Ενδεικτική τιμή €147,000

Το ακίνητο βρίσκεται 2,400μ νοτιοανατολικά της κοινότητας Αλεθρικού και 250μ νότια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Λεμεσού. Έχει σχεδόν κανονικό σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια με πρόσοψη περί τα 53μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση