ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και εμπορικά τεμάχια

Εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης διαθέτει προς πώληση η AstroBank στις επαρχίες Πάφου, Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Διώροφη ανεξάρτητη οικία 169τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR664 Ενδεικτική τιμή €283.500

Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών “Mesomerena Sunset Villas II”. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι και τζάκι, ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και χώρος στάθμευσης. Τίτλος ιδιοκτησίας διαθέσιμος.

Κατάστημα 63τ.μ. Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR671 Ενδεικτική τιμή €150.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας 20, σε πολύ μικρή απόσταση από την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Είναι γωνιακό και αποτελείται από 48τμ ισόγειο και 15τμ μεσοπάτωμα. Αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης στο υπόγειο.

Ανεξάρτητη οικία 4 υπν. 435τ.μ. Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR648 Ενδεικτική τιμή €355.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της οδού Μιχαλάκη Κυπριανού σε απόσταση 520μ από το Δημοτικό Στάδιο και 1,600μ από το Δημοτικό Σχολείο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, w/c, κουζίνα με καθιστικό, βοηθητική κουζίνα, υπνοδωμάτιο και βεράντες ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το κυρίως en-suite. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα, χώρος στάθμευσης και bbq. Εσωτερικοί χώροι 175τμ, μέγεθος οικοπέδου 435τμ.

Οικιστικό χωράφι 626τ.μ. Πολέμι, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR568 Ενδεικτική τιμή €48.300

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Ελλάδος, περίπου 340 μέτρα νοτιοανατολικά του δρόμου Τσάδα - Πολέμη. Σύμφωνα με το επίσημο κτηματολογικό σχέδιο, εφάπτεται σε δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο κατά μήκος του βορειοδυτικού και του βόρειου ορίου του σε πρόσοψη 11 μέτρων και 39 μέτρων αντίστοιχα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 5,657τ.μ. Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR663 Ενδεικτική τιμή €802.700

Το ακίνητο εφάπτεται στον δρόμο Παρεκκλησιάς - Αγίου Τύχωνα, σε απόσταση 450μ βορειοανατολικά από το κέντρο του δήμου και 1,300μ περίπου βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια, με πρόσοψη περί τα 86μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Ανεξάρτητη οικία 300τ.μ. Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR497 Ενδεικτική τιμή €576.450

Το ακίνητο αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία 4 υπνοδωματίων. Εφάπτεται επί της οδού Φαν Νταυκ 6, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου K - Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ο 2ος όροφος από ακόμα δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

Ημιτελής ανεξάρτητη κατοικία 472τ.μ. Λατσιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR453 Ενδεικτική τιμή €517.650

Το ακίνητο είναι ημιτελής διώροφη κατοικία, στην οδό 1ης Απριλίου στα Λατσια. Το ακίνητο έχει γωνιακή θέση και συνορεύει με χώρο πρασίνου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και τουαλέτα ξένων, ενώ στον όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο με τουαλέτα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και ημιτελής πισίνα.

Ανεξάρτητη οικία 352τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR321 Ενδεικτική τιμή €656.250

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, ενώ ο όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, το κυρίως en-suite. Υπάρχει εγκατεστημένη κεντρική θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, bbq, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση