ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Προς πώληση οικιστικά οικόπεδα

Δελτίο Τύπου

Οικιστικά οικόπεδα στις επαρχίες Αμμοχώστου, Πάφου, Λάρνακας και Λευκωσίας διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό οικόπεδο 536τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR657 Ενδεικτική τιμή €61.600

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη Λίμνη Παραλιμνίου, περίπου 500μ δυτικά της 1ης Απριλίου. Έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια με περίπου 24μ πρόσοψη και εφάπτεται στην οδό Λουκίας Λαουτάρη. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 1,022τ.μ. Τάλα, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR428 Ενδεικτική τιμή €179.200

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας επί της οδού Μελισσόβουνου. Έχει κανονικό σχήμα, κατωφερή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με περίπου 20μ πρόσοψη. Προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 520τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR420 Ενδεικτική τιμή €63.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση 2χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος με πρόσοψη 61μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 567τ.μ. Δάλι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR346 Ενδεικτική τιμή €89.250

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ιδαλίου, επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη με πρόσοψη 21μ περίπου. Το οικόπεδο βρίσκεται 250μ δυτικά από το Β΄ Δημοτικό. Έχει κανονικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ελαφρά χαμηλότερη από το δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 669τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία  Κωδικός Ακινήτου: PIR149 Ενδεικτική τιμή €351.750

Το οικόπεδο βρίσκεται περίπου 450μ νοτιοδυτικά της συμβολής των Λεωφόρων Αγλαντζιάς και Λάρνακος και περί τα 770μ βορειοανατολικά του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία. Έχει πολύ καλή προσβασιμότητα προς το κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή, επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 600τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία  Κωδικός Ακινήτου: PIR259 Ενδεικτική τιμή €228.000

Το ακίνητο εμπίπτει διοικητικά εντός των ορίων του Δήμου Στροβόλου σε απόσταση 860μ περίπου από το Στάδιο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσιας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται επί της οδού Φιλοπάππου με πρόσοψη 26μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό οικόπεδο 591τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR173 Ενδεικτική τιμή €155.400

Το οικόπεδο βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε ύψωμα στον Δήμο Τσερίου. Έχει κανονικό, ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσοψη 42μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

5 οικιστικά οικόπεδα Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR284 Ενδεικτική τιμή €593.250

 

Τα ακίνητα βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχουν κανονικό σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Για το κάθε ένα υπάρχει ξεχωριστός τίτλος ιδιοκτησίας. Υπόκειται σε ΦΠΑ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση