ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

BidX1: Στήριξη του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο διευκολύνοντας τη συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας

Σημαντικό να αναφερθεί ότι παρά τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που εφαρμόστηκαν στην Κύπρο, η BidX1 συνεχίζει να προσελκύει ενδιαφέρον

Δελτίο Τύπου

Η κορυφαία proptech εταιρεία BidX1, ανακοινώνει ότι η πλατφόρμα της είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους επαγγελματίες πώλησης ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων κτηματομεσιτών, επαγγελματιών ανάπτυξης γης και διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων σε όλη την Κύπρο.

Σε επιστολή του προς ενδιαφερόμενους φορείς, ο Επικεφαλής της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου, αναφέρει ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση εκ μέρους της εταιρείας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών στον τομέα των ακινήτων, που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις.

«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας. Επαγγελματίες στον τομέα των ακινήτων σε όλη την Κύπρο προσπαθούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους, να στηρίξουν το προσωπικό τους και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την συμβουλευτική μας υποστήριξή. Για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να συνεχίσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συνεργασία εντός του ευρύτερου τομέα», ανέφερε ο κ. Ονησιφόρου.

«Στο πνεύμα λοιπόν της συνεργασίας και της αλληλεγγύης για το καλό του τομέα», συνέχισε, «αποφασίσαμε για πρώτη φορά να διαθέσουμε την τεχνολογία μας σε επαγγελματίες σε όλη την Κύπρο, καλώντας τους να συνεχίσουν τις πωλήσεις τους διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας της BidX1, αξιοποιώντας τη διαφάνεια, το εύρος και την ευελιξία που προσφέρει.»

Σημαντικό να αναφερθεί ότι παρά τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που εφαρμόστηκαν στην Κύπρο, η BidX1 συνεχίζει να προσελκύει ενδιαφέρον και να έχει σταθερές πωλήσεις ( https://bidx1.com/el/el-cy/auction/properties/702/filters/auctionIds!702,755,757 ), αφού μέσω του μοντέλου συναλλαγής ακινήτων που προσφέρει, η όλη διαδικασία γίνεται διαδικτυακά, από την επίσκεψη στα ακίνητα που γίνεται εικονικά μέχρι και την ανταλλαγή των συμβολαίων.

Ανάμεσα στις πωλήσεις που έγιναν αυτές τις μέρες σε περίοδο όπου η χώρα παραμένη σε καραντίνα, ένα οικιστικό οικόπεδο στη Λεμεσό ( https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/41911 ) και ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Λευκωσία, ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για οικία επτά υπνοδωματίων στο Μονιάτη, στη Λεμεσό ( https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/41914) . Οι προσφορές ξεκίνησαν από €225,000 και καταλήξαν στην τελική τιμή των €351,000.

Η πλατφόρμα της BidX1 είναι διαθέσιμη διεθνώς, και έτσι πιθανοί αγοραστές μπορούν να κάνουν προσφορά διαδικτυακά, από οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε στον κόσμο με ασφάλεια και διαφάνεια. Αυτή τη βδομάδα, ένας Βρετανοκύπριος αγοραστής επισκέφθηκε εικονικά μέσω της πλατφόρμας δύο ακίνητα στη Λευκωσία από το Λονδίνο, είδε όλα τα σχετικά νομικά έγγραφα, και προχώρησε σε αγορά των εν λόγω ακινήτων με τη διαδικτυακή διαδικασία της BidX1.

Ο κ. Ονησιφόρου επισήμανε: «Είναι ενθαρρυντικό το ότι ο κόσμος αξιοποιεί την τεχνολογία πλέον στο έπακρον, από κοινωνική δικτύωση μέχρι εργασία εξ’ αποστάσεως. Οι προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία, μπορεί να αποτελέσουν και καταλυτικό παράγοντα για μόνιμη αλλαγή και στον τομέα μας, οδηγώντας σε πλήρη ψηφιοποίηση των διαδικασιών, από μάρκετινγκ μέχρι διαδικτυακή υπογραφή συμβολαίων.»

Η BidX1 είναι πρωτοπόρος στο κομμάτι των διαδικτυακών συναλλαγών, έχοντας πετύχει την πώληση άνω των 9,000 ακινήτων σε πέντε αγορές. Με το άνοιγμα της πλατφόρμας σε επαγγελματίες στην Κύπρο, η εταιρεία τους δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, με πώληση ακινήτων διαδικτυακά ( https://bidx1.com/en/cyprus ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο: info@bidx1.com  / +357 22 000 380.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση