ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δ.Κ.Δημητριάδης Λτδ - Ποιότητα και αισθητική με ιστορία

Κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υλικών με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και μοναδικά επίπεδα αισθητικής

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ.Κ.Δημητριάδης Λτδ με πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στον τομέα οικοδομικών υλικών, κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υλικών με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και μοναδικά επίπεδα αισθητικής. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στην Έγκωμη, δίπλα στον κυκλοφοριακό κόμβο του αεροδρομίου Λευκωσίας, τον οποίο αξίζει κανείς να επισκεφτεί αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες από τα υλικά που εκτίθενται αλλά και από τον ίδιο το χώρο. Κεραμικά και ξύλινα δάπεδα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είδη υγιεινής, υαλότουβλα σε εξαίσιους χρωματικούς τόνους και κεραμίδια διαφόρων τύπων γίνονται ένα με το μινιμαλιστικό στυλ του χώρου, που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε μια πρωτότυπη γκαλερί.

Με τη συνεχή έρευνα που πραγματοποιείται στις αγορές του εξωτερικού και με τη στενή σχέση που δημιουργείται μεταξύ της εταιρείας, των προμηθευτών και των πελατών, η εταιρεία καταφέρνει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, υιοθετώντας πρώτη τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις και τα νέα πρότυπα κατασκευής δομικών υλικών, γι’ αυτό και στο πελατολόγιο της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται, εκτός από ιδιώτες, και μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία, κτιριακά συγκροτήματα, τράπεζες, εστιατόρια, καταστήματα και γενικά όσοι έχουν υψηλές απαιτήσεις από άποψη αισθητικών και ποιοτικών κριτηρίων.

Με το νέο ελκυστικό και άνετο εκθεσιακό χώρο, εδραιώνει την παρουσία της και είναι ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες, μοντέρνες και λειτουργικές επιλογές προϊόντων και εξειδικευμένων υλικών από γνωστούς και αξιόπιστους προμηθευτές με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας. Ο νέος εκθεσιακός χώρος στην Έγκωμη αποτελεί την πιο πρόσφατη προσπάθεια για αναβάθμιση και ανανέωση, παρουσιάζοντας στους πελάτες της ό,τι καλύτερο υπάρχει από τη διεθνή αγορά στον τομέα αυτό, εγκαινιάζοντας ένα νέο «πρόσωπο». Το εντελώς νέο, λειτουργικό και άνετο περιβάλλον που δημιουργήθηκε μπορεί να καθοδηγήσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του καθενός ώστε να εντοπίσει ανάμεσα σε μια πλούσια επιλογή από ελκυστικά προϊόντα με μοντέρνο ύφος και αισθητική, εκείνο που ταιριάζει στον δικό του χώρο και στις δικές του εξειδικευμένες ανάγκες και συνθήκες ζωής.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία Δ.Κ. Δημητριάδης Λτδ. εμπορεύεται με επιτυχία οικοδομικό σίδηρο και ξυλεία και ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών υλικών. Διαθέτει αποθήκες στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, απ’ όπου διασφαλίζεται η άμεση παράδοση εμπορευμάτων σε όλα τα μέρη της Κύπρου.

Δ.Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΤΔ
Κατάστημα: Βασ. Φρειδερίκης 10
2409 Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλ: 22355004
Φαξ: 22354833
E-mail: info@dcdemetriades.com.cy 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση