ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:40
 

Έφτασε στον 12ο όροφο το Limassol Del Mar

Η εξέλιξη του έργου στο 6ο επίσημο timelapse βίντεο

Newsroom K

Με τις εργασίες κατασκευής να έχουν φτάσει ήδη στον 12ο όροφο, η ομάδα του έργου Limassol Del Mar δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρώσει το σκυρόδεμα πλαισίωσης του σκελετού των κτηρίων Α και B του έργου.

Στην παρούσα φάση, έχει τεθεί η βάση πλάκας με οπλισμένο σκυρόδεμα του 11ου ορόφου, ενώ ήδη προχωρούν ταχύτατα οι ενισχυτικές βάσεις για τον 12ο όροφο, όπως φαίνεται και στο 6ο κατά σειρά timelapse video. Παράλληλα, το 50% του 2ου ορόφου του κτηρίου Γ έχει περιχυθεί με οπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι στήλες στήριξης και η διάτμηση της τοιχοποιίας ανάμεσα στο μεσοπάτωμα και στον 2ο όροφο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κατασκευαστικές φάσεις του πλήρως αδειοδοτημένου έργου Limassol Del Mar, πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και στατικότητας.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X