ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έξι κατοικίες στη Λευκωσία που προσφέρονται ιδανικά για οικογένειες

Προωθητική Ενέργεια

Αν ψάχνετε το ιδανικό μέρος για να ζήσετε με την οικογένειά σας, οι επιλογές είναι αρκετές αφού η Κύπρος αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό ο οποίος προσφέρεται για μια ήρεμη, άνετη και χαλαρή οικογενειακή ζωή είτε στις πόλεις, είτε στην επαρχία. Εμείς ψάξαμε στον πλούσιο κατάλογο της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων του νησιού, και σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα ακίνητα κατάλληλα για οικογένειες στην περιοχή της Λευκωσίας.  

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων με Roof Garden στο Γέρι

 

Διώροφη κατοικία πέντε υπνοδωματίων με roof garden στο Γέρι της επαρχίας Λευκωσίας. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας & κουζίνας, τζάκι, υπνοδωμάτιο, ντουζιέρα με τουαλέτα, αποθήκη, βοηθητικό χώρο και ημικαλυμμένη βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία είναι τύπου en-suite με ντους, πλυσταριό με μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει roof garden το οποίο έχει εν μέρει καλυφθεί και χρησιμοποιείται ως χώρος μπάρμπεκιου με μπαρ. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει αυλή, στεγασμένο πάρκινγκ, λεβητοστάσιο και αποθήκη.

 Διώροφη Κατοικία στην Αγλαντζιά

Διώροφη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει μπάνιο/τζακούζι και η δεύτερη κρεβατοκάμαρα έχει καθιστικό ενώ στον όροφο υπάρχει και κοινόχρηστο μπάνιο. Επιπλέον η σοφίτα (167 τ.μ.) αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο επιπλέον δωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπόγειο (270 τ.μ.) αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, κουζίνα, μηχανολογικό δωμάτιο και στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Αντρέα, Λευκωσία

Εντυπωσιακή μονοκατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα και τζακούζι στον Άγιο Ανδρέα. Αποτελείται από χολ, ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών με ντους, καθιστικό και 2 υπνοδωμάτια. Επιπλέον, υπάρχει σοφίτα που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο (το κυρίως υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει δωμάτιο-ντουλάπα). Επιπλέον υπάρχει υπόγειο με εσωτερικό εμβαδόν 30 τ.μ και καλυμμένη βεράντα 50 τ.μ. Εξωτερικά στο ακίνητο υπάρχει κήπος, πισίνα, τζακούζι και χώρος μπάρμπεκιου.

Διώροφη κατοικία στην Έγκωμη

Διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο και πισίνα στην Έγκωμη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 398 τ.μ. και 43 τ.μ. οι καλυμμένες βεράντες. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη, γραφείο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα κυρίως μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με τζακούζι. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει υπόγειο περίπου 111 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει ένα δωμάτιο με μπάνιο, ένα πλυσταριό και αποθήκη.

Διώροφη κατοικία με σοφίτα στον Στρόβολο

Διώροφη κατοικία με σοφίτα, σε εξαιρετική τοποθεσία, λίγα μόλις μέτρα από τη Λεωφόρο Στροβόλου. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας καθώς και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος χωρίζεται σε τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με μπαλκόνι και κοινόχρηστο μπάνιο. Η σοφίτα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ντους και τουαλέτα. Επιπλέον 18 τ.μ. του χώρου στάθμευσης έχουν επεκταθεί ως κλειστός χώρος κρεβατοκάμαρας με ντουζιέρα. Το ακίνητο διαθέτει περίφραξη και προσφέρει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, μεγάλο πάτιο με χώρο μπάρμπεκιου, καλυμμένη βεράντα και κήπο στο μπροστινό μέρος.

Διώροφη κατοικία στο Δάλι

Διώροφη κατοικία με σοφίτα στο Δάλι  200 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο. Το ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, κουζίνα με καθιστικό, ντουλάπα επισκεπτών, καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα, πλυσταριό και στεγασμένο χώρο στάθμευσης. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, ένα μπάνιο και δύο ακάλυπτες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει σοφίτα η οποία χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο.

Ανακαλύψτε περισσότερα ακίνητα εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση