ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:38
 

Γιορτάζει τα σαραντάχρονα του τo «Leptos Kamares Village»

Κέρδισε την εμπιστοσύνη επενδυτών και αγοραστών από όλο τον κόσμο

Δελτίο Τύπου

Στους καταπράσινους λόφους με θέα την θάλασσα και δίπλα στο μεσαιωνικό μοναστήρι του Αγ, Νεοφύτου, η Leptos Estates δημιούργησε με ιδιαίτερο μεράκι το “Kamares Village”, ένα προνομιακό αναπτυξιακό συγκρότημα κατοικιών και εξοχικών επαύλεων το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς στην ανατολική Μεσόγειο.

Το “Leptos Kamares Village” γιορτάζει φέτος τα 40 του χρόνια έχοντας καταφέρει να κερδίσει μεγάλα διεθνή βραβεία, όπως επίσης τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη τόσο των κατοίκων όσο και των ξένων αγοραστών και επενδυτών απ΄ όλα τα πλάτη και μήκη της υφηλίου .
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του όλου έργου περιλαμβάνει λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το Μεσογειακό τοπίο και τρόπο ζωής με έντονη την παρουσία ζεστών γήινων υλικών ,όπως η πέτρα και το ξύλο με κύριο χαρακτηριστικό τις πέτρινες καμάρες αλλά και την μαγευτική θέα στις ακτογραμμές της Πάφου και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Αυτό που διαφοροποιεί το “Kamares Village” είναι η αίσθηση που δίνει στους κατοίκους ότι ζουν σε μια ζωντανή Μεσογειακή κοινότητα. Οι εκδηλώσεις στο Kamares Club, κεντρικό σημείο αναφοράς του έργου, διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών και ανέσεων είναι σίγουρο ότι αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοικους καθώς και τους επισκέπτες του έργου.

Το Kamares Village προσφέρει τη μεσογειακή ζωή στο αποκορύφωμα της. Μια περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, την παραδοσιακή κουζίνα και το τοπικό κρασί, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά μια γαλήνη και ηρεμία απολαμβάνοντας τον ήλιο ή τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Πάφου. Η ζωή στις Καμάρες είναι ένα εκλεκτικό μείγμα ανθρώπων που όλοι απολαμβάνουν διαφορετικές δραστηριότητες και που ζουν σε αρμονία μαζί. Το “Leptos Kamares Village” και η Πάφος είναι μια νέα γέφυρα για ευτυχισμένη ζωή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Έξυπνο τουριστικό κράτος η Κύπρος σε επτά βήματα

«Ωραία! Να προσθέσουμε ακόμα ένα πανεπιστήμιο πέραν του ΤΕΠΑΚ που θα βγάζει διευθυντές ξενοδοχείων και ...»
YiannakisKosti  |  15:26

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X