ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

GoDeals: Εκπτώσεις σε τεμάχια της υπαίθρου στην Πάφο από την Gordian

Οι εν λόγω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022

Δελτίο Τύπου

Μια σειρά νέων αγροτεμαχίων σε μειωμένες τιμές, διαθέτει στην αγορά προς πώληση η Gordian, στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου της χαρτοφυλακίου GoDeals. Τα αγροτεμάχια βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές της Πάφου και αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιωτική χρήση, γεωργική καλλιέργεια, ή ακόμα και για επενδυτικούς σκοπούς.

Οι εν λόγω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022.

Μερικά από τα ακίνητα στην επαρχία Πάφου είναι:

Αγροτεμάχιο στη Δρύμου, ΠάφοςΤο ακίνητο αφορά αγροτεμάχιο στη Δρύμου που βρίσκεται 400 μ. από το κέντρο του χωριού και 1.5 χλμ. από τη Λάσα. Διαθέτει επίπεδη επιφάνεια και εμβαδόν 7,024 τ.μ.. Απέχει 114 μ. από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο. Η μειωμένη τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα €17.100 από €19.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Μούσερε, ΠάφοςΤο ακίνητο αφορά τεμάχιο στο Μούσερε. Το τεμάχιο βρίσκεται 3 χλμ. από το χωριό Δωρά. Το Μούσερε βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από το φημισμένο παραδοσιακό χωριό Όμοδος και 35 λεπτά από την Πάφο. Το τεμάχιο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 3,011 τ.μ. και πωλείται στη μειωμένη τιμή των €4.050 από €4.500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.


Έξι τεμάχια στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων και ΣουσκιούΤο ακίνητο αποτελείται από έξι αγροτικά τεμάχια στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων και Σουσκιού, με συνολικό εμβαδόν 23.990 τ.μ.. Τρία από τα τεμάχια βρίσκονται 600 μ. από το κέντρο της Αγίας Μαρίνας Κελοκεδάρων.

Τέσσερα από τα τεμάχια αφορούν ολόκληρα μερίδια, ενώ τα άλλα δύο αποτελούν μερίδιο 6,55% και 27,77% αντίστοιχα. Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή των €40.500 από €45,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου, στην επίσημη σελίδα της Gordian στο GoDeals (gogordian.com).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ