ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

GoDeals: Επτά οικιστικά οικόπεδα στη Λεμεσό σε μειωμένες τιμές από την Gordian

Δείτε τοποθεσίες και περισσότερες πληροφορίες

Δελτίο Τύπου

Επτά οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή της Λεμεσού έχει συμπεριλάβει η Gordian στο νέο της GoDeals χαρτοφυλάκιο. Συγκεκριμένα, πέντε εκ των ακινήτων βρίσκονται στην περιοχή Λευκοθέας, ενώ τα άλλο δύο βρίσκονται στον Αγ. Αθανάσιο και στον Ύψωνα, αντίστοιχα. Όλα τα ακίνητα προσφέρονται σε μειωμένες τιμές και αποτελούν ιδανικές επιλογές για οικιστική εκμετάλλευση.

Πέντε παρακείμενα οικόπεδα στην Αγ. Φύλα - Λευκοθέα, Λεμεσός

 


Τα πέντε ακίνητα αφορούν οικιστικά οικόπεδα στην Αγία Φύλα που συνορεύουν μεταξύ τους. Βρίσκονται 1 χλμ. από το δρόμο Λεμεσού – Παλώδιας, στην προνομιακή περιοχή της Λευκοθέας. Παρέχουν εξαιρετική πρόσβαση σε σχολεία, νοσοκομείο, πάρκο, αθλητικό κέντρο και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ενώ απέχουν μόλις 15 λεπτά οδικώς από την παραλία. Το εμβαδό τους κυμαίνεται από 666 τ.μ. μέχρι 1,417 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 80%. Οι τιμές τους ξεκινούν από €115,000 μέχρι €210,000. Για πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Μερίδιο οικοπέδου στον Άγ. Αθανάσιο, Λεμεσός


Το οικιστικό ακίνητο αφορά μερίδιο οικοπέδου στον Άγ. Αθανάσιο που αντιστοιχεί στα 2/7 της συνολικής έκτασης γης. Βρίσκεται νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας και 200μ. από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου. Το τεμάχιο έχει επίπεδη επιφάνεια και διαθέτει πρόσοψη 40μ.. Συντελεστής δόμησης 100% και τιμή πώλησής €45,000. Για πληροφορίες ΕΔΩ.

Μερίδιο τεμαχίου στον Ύψωνα, ΛεμεσόςΤο οικιστικό ακίνητο αφορά μερίδιο τεμαχίου στον Ύψωνα που αντιστοιχεί στο 13% του συνολικού οικοπέδου. Βρίσκεται 1,2 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας και μόλις 15μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου. Παρέχει έυκολη πρόσβαση σε ανέσεις όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα και αθλητικά κέντρα. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 6,578 τ.μ., επίπεδη επιφάνεια και συντελεστή δόμησης 90%. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €65,000. Για πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoDeals ακίνητα στη Λεμεσό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση