ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

GoGordian - O συνεργάτης σου στα ακίνητα

Ακίνητα με άμεσες υψηλές αποδόσεις

Η GoGordian κατέχει ηγετική θέση στον τομέα ακινήτων στην Κύπρο, προσφέροντας μια μεγάλη επιλογή ευκαιριών που προκαλούν υψηλό ενδιαφέρον σε επενδυτές τόσο της ντόπιας όσο και της ξένης αγοράς. Ο επενδυτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε γραφεία, οικιστικά και εμπορικά κτίρια, διαμερίσματα, οικόπεδα και τεμάχια για οικιστική, εμπορική, τουριστική και αγροτική χρήση.

Ακίνητα με άμεσες υψηλές αποδόσεις

Ανάμεσα στην πληθώρα ακινήτων που είναι διαθέσιμα από την GoGordian, το GoYield χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα υψηλών αποδόσεων, παρέχοντας ιδανικές επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Οι επιλογές περιλαμβάνουν εμπορικά κτίρια μικτής χρήσης και γραφειακούς χώρους που μπορούν να αποφέρουν άμεσες και υψηλές αποδόσεις. Μερικές από τις επιλογές του χαρτοφυλακίου GoYield είναι:

• Κτίριο μικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία (Δήμος Λευκωσίας). Βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, σε προνομιακή τοποθεσία στο επιχειρηματικό κέντρο της πόλης. Προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια και καταστήματα. Το υπόγειο του κτιρίου αποτελείται από 2 επίπεδα στάθμευσης, το ισόγειο από 5 ανεξάρτητους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καταστήματα ή γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι έξι όροφοι αποτελούνται από γραφειακούς χώρους.

Το ισόγειο κατάστημα και τα γραφεία με αριθμό 1, 2, 4 καθώς και οι γραφειακοί χώροι στους ορόφους 1 - 4 είναι στο παρόν στάδιο υπό ενοικίαση, ενώ τα γραφεία/καταστήματα του ισογείου με αριθμό 2, 3 και οι γραφειακοί χώροι των ορόφων 5 - 6 είναι ελεύθερα. Σημειώνεται ότι τα γραφεία ισογείου με αριθμό 1 και 5 καθώς και οι γραφειακοί χώροι στον 1ο όροφο, δεν συμπεριλαμβάνονται στο ακίνητο προς πώληση. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία που θα δώσει στον αγοραστή του τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα. Πωλείται στα €5.500.000 (Ref 7946).

• Γραφείο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία. Το ακίνητο είναι μέρος ενός επταώροφου κτιρίου με συνολικά 22 γραφεία. Βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Το προς πώληση γραφείο καταλαμβάνει ολόκληρο τον 5ο όροφο και έχει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 331 τ.μ. Έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 6 θέσεων στάθμευσης (2 ακάλυπτων στο ισόγειο και 4 καλυμμένων στο υπόγειο). Εσωτερικά το ακίνητο αποτελείται από 9 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, ένα δωμάτιο server και λόμπι και προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης χρήσης του ως γραφεία ή την άμεση ενοικίασή του ως εξυπηρετούμενα γραφεία με υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Το γραφείο κατέχει προνομιούχα θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Πωλείται στις €670.000 (Ref 7948).

• Κτίριο μικτής χρήσης στην Αγλαντζιά, Λευκωσία. Το ακίνητο αφορά διώροφο κτίριο μικτής χρήσης. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Λεμεσού. Εφάπτεται του Aluminium Tower, γνωστού σημείου αναφοράς της πρωτεύουσας, και απέχει 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Το ισόγειο αποτελείται από τρεις εμπορικές μονάδες με συνολικό εμβαδόν 550 τ.μ. και 268 τ.μ. μεσοπάτωμα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από διαμέρισμα με συνολικό εμβαδόν 134 τ.μ. (χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο) και διαθέσιμους γραφειακούς χώρους με εμβαδόν 252 τ.μ.. Το κτίριο επωφελείται υπόγειου χώρου στάθμευσης.

Πωλείται στα €3.700.000 (Ref 7947).

• Πολυκατοικία και εμπορικό κτίριο στον Απόστολο Ανδρέα, Δήμος Λεμεσού. Το ακίνητο αποτελείται από ένα τριώροφο οικιστικό κτίριο και ένα ημιτελές εμπορικό κτίριο τριών ορόφων. Τα κτίρια, 150 μ. από την εμπορική λεωφόρο Μακαρίου Γ’, είναι κτισμένα σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 730 τ.μ. Το οικιστικό κτίριο αποτελείται από 12 διαμερίσματα (έξι των 2 υπνοδωματίων και έξι του 1 υπνοδωματίου) και κατασκευάστηκε το 2012. Όλα τα διαμερίσματα επωφελούνται υπόγειου χώρου στάθμευσης, αποθήκης και roof garden. Το ημιτελές εμπορικό κτίριο σχεδιάστηκε με πρόνοια για στέγαση καταστημάτων και γραφειακούς χώρους στον 1ο και 2ο όροφο. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1.860.000 (Ref 6618).

• Εμπορικό κτίριο στη λεωφόρο Στροβόλου, Λευκωσία (φωτο δεξιά στη μέση). Βρίσκεται σε προνομιακή γωνιακή θέση στη λεωφ. Στροβόλου, πολύ κοντά στη διασταύρωση της λεωφ. Αθαλάσσας και Σταυρού. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης 482 τ.μ. και κατάστημα / εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο και πρώτο όροφο με συνολική έκταση 681 τ.μ. Οι υπόλοιποι όροφοι αποτελούνται από ξεχωριστές γραφειακές εγκαταστάσεις ενιαίας διαρρύθμισης, με εμβαδόν 253 τ.μ. ο κάθε ένας. Το κτίριο έχει ανακαινιστεί το 2018 και στο παρόν στάδιο ενοικιάζεται προσφέροντας υψηλή ετήσια απόδοση. Πωλείται στα €3.300.000 (Ref 7487).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoYield ακίνητα της GoGordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://gogordian.com/goyield/ 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ