ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Εξαιρετικές ευκαιρίες για επένδυση ή απόκτηση εξοχικού διαμερίσματος στο Coralli Spa Resort & Residence, στον Πρωταρά

Η Gordian διαθέτει προς πώληση διαμερίσματα στο συγκρότημα Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, στον Δήμο Παραλιμνίου, πολύ κοντά στην παραλία Βυζάκια και την περίφημη αμμώδη παραλία Fig Tree.

Το resort αποτελείται από το Block A και το Block B. Επωφελείται από 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, σπα και γήπεδο τένις. Περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, όπως εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ, νοσοκομείο και φαρμακεία.

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με μοντέρνα διακόσμηση.

Δεν διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Η πώληση θα γίνει με μεταβίβαση μεριδίου και συμφωνία διανομής.

Η Gordian δέχεται προσφορές από τους ενδιαφερόμενους μέχρι τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 στις 4 μ.μ..

Συγκεκριμένα, τα διαμερίσματα προς πώληση είναι:

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο

 

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου (αρ. A103) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα την θάλασσα και την πισίνα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Block A. Το διαμέρισμα διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 45 τ.μ. με 4 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €230.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον τρίτο όροφο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων (αρ. A306) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα την πισίνα. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο του Block A. Το διαμέρισμα διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 83 τ.μ. με 8 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €265.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στο ισόγειο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου (αρ. A013) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα τη θάλασσα και την πισίνα του συγκροτήματος. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του Βlock Α και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 44 τ.μ. με 4 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €195.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο ισόγειο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων (αρ. B008) με θέα την πισίνα, στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του Block B και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 72 τ.μ. με 18 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Το ακίνητο πωλείται στις €240.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoHolidays ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση