ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: Μειωμένες τιμές σε ακίνητα στη Λευκωσία

Δελτίο Τύπου

Μια σειρά από GoDeals ακίνητα στη Λευκωσία ανακοινώνει η Gordian, ιδανικά τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση.

Μερικά από τα ακίνητα που συμπεριλαμβάνονται στο πλούσιο GoDeals χαρτοφυλάκιο της Gordian είναι:

Τεμάχιο στο Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στον Στρόβολο. Βρίσκεται 340 μ. από τα φανάρια της Λεωφ. Σταυρού και σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιδιωτικό σχολείο FALCON. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 2,397 τ.μ.. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις και στο κέντρο της Λευκωσίας. Το τεμάχιο επωφελείται από δύο αδιέξοδους δρόμους. Μπορεί να διαχωριστεί σε μικρότερα οικόπεδα και είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη κατοικιών ή διαμερισμάτων. Η γύρω περιοχή του ακινήτου αποτελείται από οικιστικές αναπτύξεις.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέχεται από €550.000 στις €520.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία στον Άγιο Επιφάνιο Ορεινής, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά ισόγεια κατοικία με ημιυπόγειο και πισίνα στον Άγιο Επιφάνιο Ορεινής. Βρίσκεται 470 μ. από την παλιά εκκλησία του Αγίου Επιφανίου και 500 μ. από τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου. Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο με εμβαδόν 7,000 τ.μ. και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο με συνολική πρόσοψη 6 μ..

Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και 3 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Το ημιυπόγειο αποτελείται από σαλόνι, playroom, κουζίνα, αποθήκη, λεβητοστάσιο, μπάνιο και στεγασμένη θέση στάθμευσης. Υπάρχουν επίσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες και στα δύο επίπεδα, αυλή με πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου με μίνι μπαρ.

Το ακίνητο πωλείται από τις €420.000, στις €395.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχια στον Αστρομερίτη, Λευκωσία

Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά οικιστικά τεμάχια στον Αστρομερίτη, Τα οποία εφάπτονται στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Τροόδους, μόλις 1χλμ από το κέντρο του χωριού. Έχουν συνολικό εμβαδόν 12,444 τ.μ. και προσφέρουν εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο προς τη Λευκωσία και το Τρόοδος.

Το ακίνητο πωλείται σε μειωμένη τιμή στις €290.000 από €320.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικόπεδο υπό διαχωρισμό στη Λακατάμια, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικόπεδο (αρ.5) υπό διαχωρισμό στη Λακατάμια. Βρίσκεται 400 μ. από το Nicosia Mall, 50 μ. από τον αυτοκινητόδρομο και 1 χλμ. από τη λίμνη Μαγκλή. Έχει συνολικό εμβαδόν 561 τ.μ. και επωφελείται από πρόσοψη δρόμου κατά μήκος των βορείων συνόρων του. Η προνομιακή του τοποθεσία προσφέρει εγγύτητα σε σχολεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, κέντρα υγείας, πάρκα, αθλητικά και εμπορικά κέντρα.

Το ακίνητο πωλείται στις €117.000 από €127.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Παλαιομέτοχο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στο Παλαιομέτοχο. Βρίσκεται 1 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας, 300 μ. από τους Άγιους Τριμιθιάς και 200 μ. από την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 5,914 τ.μ.. Είναι προσβάσιμο από έναν υπό εγγραφή δρόμο με πρόσοψη 10 μ. στα νότια σύνορά του. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στις γύρω κοινότητες.

H τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €220.000 από €260.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση