ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Μοντέρνα διαμερίσματα προς πώληση στο Coralli Spa Resort & Residence στον Πρωταρά

Δελτίο Τύπου

Η Gordian ανακοινώνει τη διάθεση στην αγορά μιας σειράς διαμερισμάτων που βρίσκονται στο συγκρότημα Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, στον Δήμο Παραλιμνίου.

Με θέα τη Μεσόγειο, το Coralli Spa Resort and Residence βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία Βυζάκια και την περίφημη αμμώδη παραλία Fig Tree.

Το resort αποτελείται από δύο συγκροτήματα, το Block A και το Block B. Επωφελείται από 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, σπα και γήπεδο τένις. Περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, όπως εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ, νοσοκομείο και φαρμακεία.

Όλα τα προς πώληση διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με μοντέρνα διακόσμηση.

Δεν διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Η πώληση θα γίνει με μεταβίβαση μεριδίου και συμφωνία διανομής.

Η Gordian δέχεται προσφορές από τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Παρασκευή, 26 Μαίου 2023 στις 3 μ.μ..

Συγκεκριμένα, τα διαμερίσματα προς πώληση περιλαμβάνουν:

Στούντιο στον πρώτο όροφο

 

Το ακίνητο αφορά στούντιο (Νο. A109) με πλευρική θέα τη θάλασσα, στο Coralli Spa Resort and Residence, στον Πρωταρά. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του συμπλέγματος διαμερισμάτων και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 36 τ.μ. με 4 τ.μ. καλυμένες βεράντες.

Το ακίνητο πωλείται στις €130.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Στούντιο στον τρίτο όροφο

Το ακίνητο αφορά στούντιο (No. B308), με θέα την πισίνα, στο Coralli Spa Resort and Residence, στον Πρωταρά. Το στούντιο βρίσκεται στον τρίτο όροφο και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 36 τ.μ. με 3 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Το ακίνητο πωλείται στις €120.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στο ισόγειο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου (No. A013) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα τη θάλασσα και την πισίνα του συγκροτήματος. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 44 τ.μ. με 4 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €195.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου (No. A103) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα τη θάλασσα και την πισίνα του συγκροτήματος. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 45 τ.μ. με 4 τ.μ. καλυμμένες βεράντες..

Το ακίνητο πωλείται στις €230.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου (No. A119) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα τη θάλασσα και την πισίνα του συγκροτήματος. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 45 τ.μ. με 4 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €255.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο ισόγειο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων (No. B008) με θέα την πισίνα, στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 72 τ.μ. με 18 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Το ακίνητο πωλείται στις €240.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον τρίτο όροφο

Το ακίνητο αφορά διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων (No. A306) στο Coralli Spa Resort and Residence στον Πρωταρά, με θέα την ενδοχώρα, και βρίσκεται στον τρίτο όροφο του συμπλέγματος. Το διαμέρισμα διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 83 τ.μ. με 8 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €265.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoHolidays ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση