ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Οικιστικά τεμάχια και οικόπεδα για ανάπτυξη

Δελτίο Τύπου

Ακίνητα ιδανικά για οικιστική εκμετάλλευση, για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση, προσφέρει στην αγορά η Gordian. Πρόκειται για οικόπεδα στις περιοχές Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Μερικά από τα πιο περιζήτητα ακίνητα της σειράς είναι:

Οικόπεδο υπό διαχωρισμό στη Λακατάμια, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικόπεδο υπό διαχωρισμό στη Λακατάμια. Βρίσκεται 400 μ. από το Nicosia Mall και 50 μ. από τον αυτοκινητόδρομο. Έχει συνολικό εμβαδόν 520 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και επωφελείται πρόσοψης δρόμου. Προσφέρει εγγύτητα σε σχολεία, νοσοκομεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα, πάρκα και σε όλες τις ανέσεις.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €140.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Τεμάχιο στο Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στο Στρόβολο. Βρίσκεται 340 μ. από τη Λεωφ. Σταυρού και σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιδιωτικό σχολείο FALCON. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 2,397 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις και στο κέντρο της Λευκωσίας. Το τεμάχιο επωφελείται δύο αδιέξοδων δρόμων. Προσφέρεται για διαχωρισμό σε μικρότερα οικόπεδα ενώ είναι ιδανικό για ανάπτυξη κατοικιών ή διαμερισμάτων. Η γύρω περιοχή αποτελείται από οικιστικές αναπτύξεις.

Το ακίνητο πωλείται στη τιμή των €550.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικόπεδο στην Αραδίππου, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στην Αραδίππου. Βρίσκεται 40 μ. από τη λεωφόρο Λεμεσού και 800 μ. από το Δημοτικό Σχολείο Ζήνων. Έχει εμβαδόν 653 τ.μ., συντελεστή δόμησης 100% και συνολική πρόσοψη δρόμου 96 τ.μ.. Το οικόπεδο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λάρνακας.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €220.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι. Βρίσκεται 250 μ. από την εμπορική λεωφόρο Γρίβα Διγενή και 200 μ. από την Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 3,177 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και πρόσοψη δρόμου 30 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Το ακίνητο πωλείται στις €290.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση