ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: Πωλείται μικτής χρήσης κτήριο στη Λάρνακα

Το κτήριο κατασκευάστηκε το 2009 και αποτελείται από εκθεσιακό χώρο με ημιώροφο και τέσσερα διαμερίσματα στους επάνω ορόφους

Δελτίο Τύπου

Τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης, με υψηλή απόδοση, στον Αγ. Φανούριο στην Αραδίππου έχει συμπεριληφθεί, προς πώληση, στα νέα GoYield ακίνητα που ανάρτησε η Gordian στην ιστοσελίδα της. Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακό γωνιακό οικόπεδο κατά μήκος των Λεωφ. Ελλάδος και Ελευθερίας, 500 μ. από τη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Το κτήριο κατασκευάστηκε το 2009 και αποτελείται από εκθεσιακό χώρο με ημιώροφο και τέσσερα διαμερίσματα στους επάνω ορόφους, ενώ το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν γης 900 τ.μ. και συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 1,310 τ.μ.

Στην παρούσα φάση δύο από τα τέσσερα διαμερίσματα είναι κατειλημμένα και χρησιμοποιούνται ως γραφεία, ενώ τα άλλα δύο είναι διαθέσιμα για άμεση χρήση.

Τιμή Πώλησης: €1.200.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoYield ακίνητα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Gordian στο gogordian.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ