ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: Τουριστικό τεμάχιο στη Λάρνακα και κατοικία στην Αμμόχωστο σε μειωμένες τιμές

Αποτελούν ιδανικές τουριστικές και οικιστικές επιλογές αντίστοιχα, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτική αξιοποίηση

Δελτίο Τύπου

Με δύο προνομιακά ακίνητα στην Λάρνακα και Αμμόχωστο έχει διευρύνει το GoDeals χαρτοφυλάκιό της η Gordian, που αποτελούν ιδανικές τουριστικές και οικιστικές επιλογές αντίστοιχα, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτική αξιοποίηση.

Τουριστικό τεμάχιο στον Αγ. Θεόδωρο, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά τουριστικό τεμάχιο στον Άγιο Θεόδωρο που βρίσκεται 450μ. από την παραλία και 5 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας. Το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 7,024 τ.μ. και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τον Άγιο Θεόδωρο με τη Λάρνακα. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη τουριστικών ή/και εξοχικών κατοικιών. Η ευρύτερη περιοχή περιλαμβάνει μερικές πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €320,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία 2 υπνοδωματίων στο Αυγόρου, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά κατοικία 2 υπνοδωματίων στο Αυγόρου. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά οδικώς από το κέντρο της κοινότητας και 20 λεπτά από την παραλία. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες όπως τράπεζα, φαρμακείο, σχολείο, υπεραγορά, καφετέριες και καταστήματα.

Η κατοικία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και δύο χώρους στάθμευσης. Είναι χτισμένη σε ένα μεγάλο τεμάχιο με εμβαδόν 2,114 τ.μ. και ανακαινίστηκε πριν από μερικά χρόνια. Η κατοικία είναι άμεσα διαθέσιμη. Πωλείται στην μειωμένη τιμή των €90,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα διαθέσιμα ακίνητα GoDeals της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://gogordian.com/godeals/.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση