ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

GoYield ακίνητα μικτής χρήσης και καταστήματα από την Gordian

Το χαρτοφυλάκιο της Gordian προσφέρει ιδανικές λύσεις τόσο για επένδυση όσο και για στέγαση επαγγελματικής κατοικίας

Δελτίο Τύπου

Οι υψηλές και άμεσες αποδόσεις και η προνομιακή τοποθεσία είναι μερικά από τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά των ακινήτων μικτής χρήσης του χαρτοφυλακίου GoYield της Gordian. Σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες σ’ ότι αφορά τις επενδύσεις στα ακίνητα, λόγω της υψηλής ζήτησης, είναι περιορισμένες, το χαρτοφυλάκιο της Gordian προσφέρει ιδανικές λύσεις τόσο για επένδυση όσο και για στέγαση επαγγελματικής κατοικίας.

Τέσσερα από τα ανταγωνιστικότερα ακίνητα αφορούν:

Τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης στη Γεροσκήπου, Πάφος

Το ακίνητο αφορά τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης στη Γεροσκήπου. Βρίσκεται επί της οδού Σωτήρη Παπαλαζάρου, παράλληλα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 700 μ. από το Παφιακό Στάδιο και περίπου 900 μ. από το Δημαρχείο Γεροσκήπου.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 530τ.μ.. Αποτελείται συνολικά από 7 μονάδες: ένα ισόγειο κατάστημα με ημιώροφο, δύο στούντιο-διαμερίσματα στον ημιώροφο, δύο διαμερίσματα 2-υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο και δύο διαμερίσματα 2-υπνοδωματίων στον δεύτερο όροφο.

Το ισόγειο διαθέτει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 186 τ.μ. και ημιώροφο 94 τ.μ., το οποίο έχει διαχωριστεί σε δύο καταστήματα.

Υπάρχουν δύο στούντιο-διαμερίσματα στον ημιώροφο με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 34 τ.μ. το καθένα, τα οποία αποτελούνται από ενιαίο χώρο με μικρή κουζίνα και ξεχωριστό μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο διαμερίσματα 2-υπνοδωματίων με εσωτερικό εμβαδόν 78 τ.μ. και 42τ.μ. ακάλυπτες βεράντες, το καθένα.

Στον δεύτερο όροφο του ακινήτου υπάρχουν δύο διαμερίσματα 2-υπνοδωματίων με εσωτερικό εμβαδόν 78 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 10 τ.μ..

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου αποτελείται από εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, όπως καταστήματα, σουπερμάρκετ, γραφεία και σχολεία σε κοντινή απόσταση από το ακίνητο.

Υπάρχουν ξεχωριστοί τίτλοι ιδιοκτησίας για κάθε ακίνητο. Το ακίνητο αυτή τη στιγμή είναι κατειλημμένο προσφέροντας υψηλές αποδόσεις.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €915.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης, γνωστό ως "Silvex House", στους Αγίους Ομολογητές στο Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο αποτελείται από δύο επίπεδα υπογείου, 5 γραφεία και ένα κατάστημα στο ισόγειο και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,130 τ.μ..

Μέρος του κτηρίου είναι μισθωμένο: Το ισόγειο γωνιακό κατάστημα, το γραφείο αρ. 5 καθώς και γραφεία στους ορόφους 2 - 4.

Μέρος του κτηρίου είναι κενό: Στο ισόγειο τα γραφεία αρ. 2, 3 και γραφεία στους ορόφους 5-6.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία ισογείου με αριθμό 1 και 6 καθώς και οι γραφειακοί χώροι στον 1ο όροφο, δεν συμπεριλαμβάνονται στο ακίνητο προς πώληση.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9HV-8PnYFsA

Το ακίνητο κατέχει μια προνομιακή τοποθεσία με υψηλή ορατότητα, στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας. Προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε μπαρ και εστιατόρια. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το ακίνητο πωλείται στα €5.100.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατάστημα στον Τρυπιώτη, Δήμος Λευκωσίας

Το ακίνητο αποτελείται από δύο καταστήματα που έχουν ενοποιηθεί, στην ενορία Τρυπιώτη του Δήμου Λευκωσίας. Το κατάστημα βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Ομήρου, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας. Βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας και έχει συνολική πρόσοψη 19 μ. κατά μήκος του βορειοανατολικού του ορίου επί της Λεωφόρου Ομήρου. Ο συνολικός καλυμμένος χώρος για το κατάστημα αρ. 1 είναι 488 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 28 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 4 τ.μ., και υπόγειο 710 τ.μ.. Το κατάστημα αρ. 2 έχει καλυμμένο εμβαδόν 25 τ.μ.. Η ευρύτερη περιοχή αποτελείται από εμπορικές αναπτύξεις.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.200.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατάστημα στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά κατάστημα στη συνοικία Άγιος Βασίλειος στον Στρόβολο. Αποτελεί μέρος ενός κτηρίου γνωστού ως «Chapo Klimataria Court» που βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο κατά μήκος της λεωφόρου Στροβόλου και της οδού Οδυσσέως. Το ακίνητο απέχει 135 μ. από το Δημαρχείο Στροβόλου και 580 μ. από τον κόμβο Τσερίου και Κωνσταντινουπόλεως.

Το κατάστημα διαθέτει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 370 τ.μ., εκ των οποίων τα 250 τ.μ. είναι το ισόγειο και τα 120 τ.μ. το μεσοπάτωμα. Στο ισόγειο, το ακίνητο αποτελείται από γραφείο και έναν ενιαίο χώρο που χρησιμοποιείται ως εκθεσιακός χώρος. Το μεσοπάτωμα αποτελείται από τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα, γραφείο και αποθήκη.

Στο παρόν στάδιο το ακίνητο ενοικιάζεται προσφέροντας υψηλή απόδοση και πωλείται στις €550.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση