ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Limassol Del Mar - Ξεχωριστή διαμονή με διεθνή ταυτότητα

Κοινό όραμα η δημιουργία ενός παραθαλάσσιου έργου ορόσημου στη Λεμεσό

ΤΟ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Πίσω από το εμβληματικό έργο βρίσκεται μια δυνατή κοινοπραξία που αποτελείται από δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας με βαθιά και πολύχρονη πείρα στη δημιουργία και οικοδόμηση αναπτύξεων στην Κύπρο και στο εξωτερικό, τους Ομίλους Λεπτός και Δ. Ζαβός.

Κοινό όραμα η δημιουργία ενός παραθαλάσσιου έργου ορόσημου στη Λεμεσό, που να έχει παγκόσμια απήχηση και διεθνή ταυτότητα. Το Limassol Del Mar φιλοξενεί μια φιλοσοφία μεικτής ανάπτυξης που συνδυάζει πολυτελή διαμερίσματα, μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις, σύγχρονους χώρους αναψυχής και πολυεπίπεδες εμπειρίες αγορών σε ένα ξεχωριστό τοπόσημο της Λεμεσού.

Πηγή έμπνευσης

Η αισθητική του Limassol Del Mar υπογράφεται από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Benoy του Λονδίνου και από τους συνεργάτες του στην Κύπρο, τους Antoniades+Eleftheriou UDS architects. Η αρχιτεκτονική είναι εμπνευσμένη από τα τοπία των κυπριακών ακτών και του Τροόδους. O ευρωπαϊκός κολοσσός εσωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής, Gianfranco Ferre Home, σχεδίασε κατά αποκλειστικότητα τα έπιπλα και τα αξεσουάρ των εσωτερικών χώρων, προσαρμοσμένα στο πνεύμα και την ιδέα του έργου.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Το Limassol Del Mar βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από δύο πύργους 17 και 27 ορόφων, με 75 μ. και 106 μ. ύψος αντίστοιχα και συνολική έκταση γης 35.000 τ.μ. Διαθέτει 187 πολυτελή διαμερίσματα και 31 καταστήματα στο ισόγειο, ενώ ο 3ος και ο 18ος όροφος έχουν διαμορφωθεί σε πολυτελείς σουίτες για ενοικίαση βραχυπρόθεσμης διαμονής και απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποδράσουν τα σαββατοκύριακα ή για επιχειρηματίες που επισκέπτονται την Κύπρο.

Η επιτυχία και οι επενδυτές

Το εμβληματικό έργο είναι ένας ποιοτικός προορισμός και πόλος έλξης για επιχειρηματίες - επενδυτές και τουρίστες υψηλής εισοδηματικής τάξης, και ήδη έχει πωληθεί πέραν του 90% των διαμερισμάτων. Το αυξημένο ενδιαφέρον οφείλεται στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, την επενδυτική του αξία, την τοποθεσία και την ποιότητα κατασκευής. Έχει γίνει πόλος έλξης αγοραστών πρωτόγνωρης επιχειρηματικής εμβέλειας από όλο τον κόσμο, ενώ την ίδια στιγμή και η κυπριακή αγορά το αντιμετωπίζει ως ποιοτική και κερδοφόρα επένδυση.

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου

Ο συνδυασμός της αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής αρτιότητας του Limassol Del Mar προσφέρει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλων των πολυτελέστερων θέρετρων του κόσμου. Οι κορυφαίες προδιαγραφές του χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους, από το νέο εμπορικό προορισμό διεθνούς εμβέλειας έως τα εξατομικευμένα διαμερίσματα και τα ρετιρέ που είναι εμπνευσμένα από πολύτιμους λίθους.

Οι προηγμένες εγκαταστάσεις διαθέτουν bistro, γυμναστήριο, spa, sauna, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και συνοδεύονται από υπηρεσίες πέντε αστέρων (5*) που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες θυρωρού επί 24ώρου βάσης που αναλαμβάνει τη διαχείριση όλων των αιτημάτων των ενοίκων.

Η δημιουργία του εμπορικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών Le Plaza Del Mar στο ισόγειο, θα αποτελέσει πυρήνα έλξης ντόπιων και ξένων επισκεπτών. Θα υπάρχουν καταστήματα ειδών πολυτελείας, όπως μπουτίκ επώνυμης μόδας και υψηλής ραπτικής, κοσμημάτων, καλλυντικών και άλλων, ενώ το επώνυμο εστιατόριο και η καφετέρια θα γίνουν τα νέα hot spot της πόλης. Ο συνδυασμός αυτός θα δημιουργήσει τον απόλυτο προορισμό για αγορές και αναψυχή, με άνετο χώρο στάθμευσης για 260 αυτοκίνητα στο ισόγειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση