ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λύσεις για άμεση στέγαση ή/και ανέγερση κατοικίας προσφέρει η Gordian σε Λάρνακα και Αμμόχωστο

Δελτίο Τύπου

Νέα σειρά ακινήτων GoResidential παρουσιάζει η Gordian, που αφορά αποκλειστικά κατοικίες και οικιστικά τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές της Λάρνακας και της ευρύτερης Αμμοχώστου. Το GoResidential χαρτοφυλάκιο της Gordian περιλαμβάνει ιδανικές λύσεις, είτε για άμεση στέγαση με ολοκληρωμένες κατοικίες, είτε τεμάχια γης που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν νέες οικιστικές αναπτύξεις.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές περιλαμβάνουν:

Κατοικία στην Βορόκλινη, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά διώροφη κατοικία με κοινόχρηστη πισίνα στη Βορόκλινη. Αποτελεί μέρος ενός οικιστικού συγκροτήματος γνωστό ως ''Carisa Saba Homes'' που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου, 700 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας και 1 χλμ. από το κέντρο του δήμου.

Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 103 τ.μ., 38 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 11 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Η είσοδος της κατοικίας βρίσκεται στο ισόγειο όπως και ο καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα, ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €195.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στην περιοχή Σωτήρος, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά οικιστικό/εμπορικό τεμάχιο στη περιοχή Σωτήρος, στη Λάρνακα. Εφάπτεται στη λεωφόρο Παπανικολή με πρόσοψη 40 μ. αλλά και στην οδό Πολυφήμου με πρόσοψη 62 μ.. Έχει συνολική έκταση 3,346 τ.μ.. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε καταστήματα, υπηρεσίες, καφετέριες, σχολεία, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Είναι ιδανικό για οικιστική ή/και εμπορική ανάπτυξη.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1.500.000. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οικόπεδο στα Περβόλια, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στα Περβόλια. Βρίσκεται 600 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 350 μ. από τη λεωφόρο Περβολιών. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 574 τ.μ. και πρόσοψη δρόμου 21 μ.. Κοντά στο οικόπεδο υπάρχει χώρος πρασίνου/πάρκο. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €95.000. Για περισσότερες πληροφορίες EΔΩ.

Κατοικία στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά κατοικία με ιδιωτική πισίνα στο Παραλίμνι. Βρίσκεται στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, 700 μ. από το κέντρο του δήμου. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 313 τ.μ. και 25 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία, κουζίνα και σαλόνι. Ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει en-suite μπάνιο και σοφίτα. Βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις και διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €465.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι. Βρίσκεται 250 μ. από την εμπορική λεωφόρο Γρίβα Διγενή και 200 μ. από την Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 3,177 τ.μ. και πρόσοψη δρόμου 30 μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Παραλιμνίου.

Το ακίνητο πωλείται στις €290.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατοικία στο Λιοπέτρι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά μονοκατοικία δύο υπνοδωματίων στο Λιοπέτρι. Βρίσκεται 750 μ. από το κέντρο της κοινότητας και εφάπτεται στον συνδετικό δρόμο Λιοπετρίου-Αυγόρου.

Η κατοικία έχει καλυμμένο χώρο 96 τ.μ., 5 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 12 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια en-suite και ακάλυπτη βεράντα. Επίσης προσφέρει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και πισίνα στην αυλή. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Λιοπετρίου.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €150.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση