ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα εμπορικά ακίνητα με υψηλές αποδόσεις στο χαρτοφυλάκιο της Gordian

Δελτίο Τύπου

Η Gordian προωθεί το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιό της GoYield, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες επενδύσεις σε εμπορικά κτήρια που βρίσκονται σε προνομιακά σημεία και αποτελούν ιδανικές επιλογές με υψηλές αποδόσεις.

Τρεις από τις πιο προσοδοφόρες εμπορικές επενδυτικές επιλογές του χαρτοφυλακίου αφορούν:

Τριώροφο εμπορικό κτήριο στη Σωτήρος, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά τριώροφο εμπορικό κτήριο, κτισμένο σε 3 οικόπεδα στη συνοικία Σωτήρος. Βρίσκεται 200 μ. από το στάδιο «Αμμόχωστος» και 300 μ. από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Καταλαμβάνει γωνιακή θέση και είναι χτισμένο σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1,812 τ.μ.. Το κτήριο έχει καλυμμένο εμβαδόν 2,100 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 240 τ.μ. και υπόγειο 1,190 τ.μ.. Το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένους και ακάλυπτους χώρους στάθμευσης, αποθήκη, τουαλέτα και υποσταθμό της ΑΗΚ.
Το ισόγειο και ο 1ος όροφος αποτελούνται από μεγάλους ενιαίους χώρους λιανικής. Ο 2ος όροφος αποτελείται από εκθεσιακό χώρο, γραφείο, server room, αποθηκευτικούς χώρους και καφετέρια με κουζίνα. Το ακίνητο είναι κτίσμα του 2006 και είναι κατειλημμένο.

Το ακίνητο πωλείται στα €2.598.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά τετραώροφο εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη λεωφόρο Αθαλάσσας παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Το κτήριο καταλαμβάνει δύο οικόπεδα και είναι προσβάσιμο από τη λεωφόρο Αθαλάσσας και την οδό Πεντέλης. Διαθέτει πρόσοψη 42 μ..

Το κτήριο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,028 τ.μ.. Αποτελείται από δύο υπόγεια, ένα κατάστημα στο ισόγειο και τρεις ενιαίους ορόφους γραφείων. Τα υπόγεια έχουν εμβαδόν 1,694 τ.μ., το ισόγειο 567 τ.μ. και οι τρεις όροφοι συνολικό εμβαδόν 1.461 τ.μ. (487 τ.μ. ο κάθε όροφος). Είναι χτισμένο σε εμβαδόν γης 1,052 τ.μ..

Το κτήριο είναι ιδανικό για ειδική χρήση ή μπορεί να μετατραπεί σε γραφειακούς χώρους.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.200.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά εξαώροφο εμπορικό κτήριο στους Αγίους Ομολογητές στον Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά εμπορικά σημεία της Λευκωσίας στη γωνία των οδών Γεράσιμου Μαρκορά και Ανδρέα Μιχαλακοπούλου, 120 μ. από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Το ισόγειο αποτελείται από κατάστημα με μεσοπάτωμα. Οι πέντε όροφοι είναι πανομοιότυποι και ο καθένας αποτελείται από χώρο γραφείου, μικρή κουζίνα και τουαλέτες. Το κτήριο διαθέτει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,060 τ.μ., καλυμμένων βεραντών 94 τ.μ., μεσοπατώματος 117 τ.μ., ακάλυπτων βεραντών 64 τ.μ. και υπογείου 359 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και αποθήκευσης. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε τεμάχιο με εμβαδόν 607 τ.μ..

Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ακίνητο πωλείται στα €2.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση