ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνεχίζονται οι εργασίες για το Nicosia City Centre

Το έργο βρίσκεται απέναντι από το Landmark Nicosia, αναμένεται να παραδοθεί το 2021

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με στόχο την ολοκλήρωση περί τις αρχές του 2021, συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση του Nicosia City Centre στην περιοχή του Landmark Nicosia οι οποίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Σχετικές φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του έργου. Πρόκειται για ανάπτυξη μικτής εμπορικής χρήσης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Χαρακτηριστικά του έργου

Η ανάπτυξη είναι μικτής εμπορικής και γραφειακής χρήσης, στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της λεωφόρου Καλλιπόλεως και της οδού Εθνικής Φρουράς στην περιοχή του Landmark Hotel.  Θα έχει μοντέρνο χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει καφετέριες και εστιατόρια, ενώ την ίδια ώρα προσφέρει εργονομικά γραφεία και εργασιακούς χώρους. Την υλοποίηση της ανάπτυξης έχει αναλάβει το Nicosia City Center με την συνεισφορά του γραφείου Polys Kourousides& Associates LLC and House of Investments. Εργολάβος του έργου είναι το γραφείο Depcon Constructions Energy. 

Το συνολικό εμβαδόν της ανάπτυξης είναι στα 12 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Ο χώρος της καλυμμένης βεράντας υπολογίζονται στα 1,632 τετραγωνικά μέτρα, οι εμπορικοί χώροι 1,197, οι γραφειακοί χώροι 5,238 τετραγωνικά, οι χώροι στάθμευσης 3,341 τετραγωνικά και οι κοινόχρηστοι χώροι 1,509 τετραγωνικά μέτρα. 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση