ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Grand Chalet του Μονιάτη ψάχνει εκατομμυριούχο αγοραστή

Το πρότζεκτ βρίσκεται είναι πλησίον των Πλατρών και προσφέρεται για μόνιμη ή εξοχική κατοικία

Ένα πολυτελές ακίνητο πολλών εκατομμυρίων είναι υπό ανέγερση στην περιοχή του Μονιάτη και είναι σε αναζήτηση αγοραστή. Το εμβαδόν της υπό ανέγερση οικίας ανέρχεται στα 824 τμ, ενώ συνολικά το εμβαδόν οικοπέδου είναι 2,5 χιλιάδες τμ.

Πρόκειται για ξύλινη κατασκευή, ενώ για τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό του ακινήτου, τον τελευταίο λόγο ΄θα έχει ο αγοραστής. Η έπαυλη διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, και ξεχωριστά δωμάτια για σινεμά, κάβα και χώρο για σπα. Διαθετει επίσης πισίνα, μεγάλο δωμάτιο υπηρεσίας, ενώ στον εξωτερικό χώρου θα υπάρχει δωμάτιο το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιείται από το προσωπικό. 

Σύμφωνα με το πλάνο ολοκλήρωσης του έργου  αναμένεται ότι με το τέλος του εξωτερικού τμήματος και του κήπου, θα πάρει σειρά  το εσωτερικό, με την συμβολή του αγοραστή. Εκτιμάται ότι μέχρι τέλος του 2023, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. 

 

Το κόστος αγοράς της έπαυλης, ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ- συγκεκριμένα 6,3 εκατ. ευρώ- και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Μέχρι  στιγμής, το ακίνητο προσφέρεται μόνο για πώληση και όχι για ενοικίαση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση