ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επικύρωσε το ψηφοδέλτιό της για τις ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ

Ποιοι έξι συνθέτουν την πρόταση της Δημοκρατικής Παράταξης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών επικύρωσε η ΔΗΠΑ-Συνεργασία. Επίσημα πλέον, οι Θέμις Ανθοπούλου, Μάριος Ελευθερίου, Μαρίνος Κλεάνθους, Παντελής Ποιητής, Αλέκος Τρυφωνίδης και Μάριος Χαραλαμπίδης συνθέτουν την πρόταση της Δημοκρατικής Παράταξης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, κ Μάριος Καρογιάν, στη δική του τοποθέτηση έκανε μια ιστορική αναδρομή στους εκλογικούς αγώνες που έδωσε η Παράταξη μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζοντας ως ήρωες τους υποψηφίους που είχαν επιλεχθεί το 2019 να δώσουν την πρώτη μάχη των Ευρωεκλογών για τη ΔΗΠΑ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η συνεδρία του Πολιτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νέο συνεδριακό χώρο, που δημιουργήθηκε εντός των κεντρικών γραφείων της ΔΗΠΑ για να φιλοξενεί όλες τις ανάγκες της λειτουργίας της Παράταξης και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 200 άτομα.

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό και ενθουσιώδες κλίμα, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι έξι υποψηφιότητες της ΔΗΠΑ-Συνεργασία για τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης μελών στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επίσημα πλέον, οι Θέμις Ανθοπούλου, Μάριος Ελευθερίου, Μαρίνος Κλεάνθους, Παντελής Ποιητής, Αλέκος Τρυφωνίδης και Μάριος Χαραλαμπίδης συνθέτουν την πρόταση της Δημοκρατικής Παράταξης προς τους συμπολίτες μας.

Ο Γραμματέας της Παράταξης, κ. Αντώνης Ρουσάκης, χαρακτήρισε τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές ως μια πολύ ξεχωριστή ομάδα γεμάτη ποιότητα, με ισχυρή προσωπικότητα, με ήθος και φρεσκάδα, που έχει τις δυνατότητες και τα φόντα να οδηγήσει τη ΔΗΠΑ στα έδρανα της Ευρωβουλής.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Ρουσάκης ανέφερε ότι «..Για εμάς στη ΔΗΠΑ η 9η Ιουνίου δεν είναι απλά μια μέρα εκλογών. Η 9η Ιουνίου είναι η απόδειξη ότι η ΔΗΠΑ ήρθε για να μείνει. Είναι η απόδειξη ότι η ΔΗΠΑ μεγάλωσε και θα μεγαλώσει ακόμη παραπάνω. Είναι η απόδειξη ότι η ΔΗΠΑ ήρθε να προσφέρει και ήδη προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, κ Μάριος Καρογιάν, στη δική του τοποθέτηση έκανε μια ιστορική αναδρομή στους εκλογικούς αγώνες που έδωσε η Παράταξη μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζοντας ως ήρωες τους υποψηφίους που είχαν επιλεχθεί το 2019 να δώσουν την πρώτη μάχη των Ευρωεκλογών για τη ΔΗΠΑ.

Ήταν τιτάνια η προσπάθεια, ανέφερε ο κ. Καρογιάν, να αντιπαραβάλουν πολιτικές θέσεις και επιχειρήματα για την παράταξη, όταν απέναντι τους είχαν μια οργανωμένη κατάσταση και κατευθυνόμενα τεχνολογικά εργαλεία, που αντί να αποτυπώνουν και να παρουσιάζουν τάσεις και αντιλήψεις της κοινωνίας, τύγχαναν χρησιμοποίησης για να διαμορφώσουν αυτές τις τάσεις και να τις καθοδηγήσουν, κάτι που δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. «Και ενώ όλοι μας έλεγαν ότι δεν θα υπερβούμε το 0.6% στις εκλογές, η ΔΗΠΑ ήταν ο νικητής των εκλογών του 2019 με 3.8%, κάτι που της επέτρεψε να καθιερωθεί στην πολιτική σκηνή και να συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση