ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρασημοφόρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Παναμά

Mε το Μεγαλόσταυρο του Εθνικού Τάγματος του Manuel Amador Guerrero

ΚΥΠΕ

Mε το Μεγαλόσταυρο του Εθνικού Τάγματος του Manuel Amador Guerrero παρασημοφόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, εκ μέρους του Προέδρου του Παναμά Ricardo Martinelli, ο  Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στον Παναμά και Μόνιμος Αντιπρόσωπος του Παναμά στον ΟΗΕ Πρέσβης Antonio Pablo Thalassinos, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Στο μεταξύ επίσημη ανακοίνωση χαρακτηρίζει το Μνημόνιο Συναντίληψης για εγκαθίδρυση πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας του Παναμά που υπέγραψαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Thalassinos εκ μέρους του Παναμά ως σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας Κύπρου – Παναμά και αφετηρία για εγκαθίδρυση πολιτικού διαλόγου μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών.

Κατά τη συνάντηση του Πρέσβη Thalassinos με το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Μαυρογιάννη συζητήθηκαν διμερή θέματα, το Κυπριακό, εξελίξεις που αφορούν στην οικονομία της Κύπρου, καθώς και άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X