ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ: Μέρος του παλαιοκομματισμού που καταγγέλλει, ο Λιλλήκας

Υπήρξε 25 χρόνια πρωταγωνιστής στο κυπριακό πολιτικό σκηνικό λέει ο Χ. Χριστοφίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Γιώργος Λιλλήκας υπήρξε μέρος του «παλαιοκομματικού συστήματος» το οποίο καταγγέλλει ανέφερε σε δηλώσεις το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, εξηγώντας πως πρωταγωνιστεί στο κυπριακό πολιτικό σκηνικό τα τελευταία 25 περίπου χρόνια.

Η απάντηση του ΑΚΕΛ ήρθε μετά και από την ομιλία του Γιώργου Λιλλήκα κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Συμμαχίας Πολιτών κατά την οποία κατήγγειλε το παλαιοκομματικό σύστημα και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την ανατροπή ψηφίζοντας νέα πολιτικά πρόσωπα.

«Ο κ. Λιλλήκας πρωταγωνιστεί στο κυπριακό πολιτικό σκηνικό τα τελευταία 25 περίπου χρόνια. Πότε ως βουλευτής, πότε ως υπουργός, πότε συμμετέχοντας σε διάϕορα και διαϕορετικά κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοφίδης.

Τα «γριβικά» στοιχεία του παρελθόντος

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου άφησε παράλληλα αιχμές πως η πολιτική παρουσία του Γιώργου Λιλλήκα είχε σκιές. «Όταν αναϕέρεται λοιπόν σε δήθεν "παλαιοκομματικό σύστημα" αντιλαμβανόμαστε ότι στον εαυτό του αναϕέρεται. Πόσω μάλλον που στη νέα κομματική του στέγη, συνεργάζεται με στοιχεία από το παρελθόν (το σκοτεινό μάλιστα) αυτού του τόπου, όπως τα πρώην στελέχη των Νέων Οριζόντων, του ΕΥΡΩΚΟ και πολλά στελέχη του γριβικού Δράσις-Κες» κατέληξε ο κ. Χριστοφίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση