ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ: Η ηγεσία του ΔΗΣΥ συνεχίζει να κάνει τον συνήγορο του Ν. Αναστασιάδη

«Η ηγεσία του ΔΗΣΥ συνεχίζει να κάνει τον συνήγορο του Ν. Αναστασιάδη και των τραπεζών για το κούρεμα καταθέσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η ηγεσία του ΔΗΣΥ συνεχίζει να κάνει τον συνήγορο του Ν. Αναστασιάδη και των τραπεζών για το κούρεμα καταθέσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ.

«Ο κυπριακός λαός», προσθέτει, «γνωρίζει ότι είναι τα εγκλήματα των τραπεζών που πλήρωσε η Κύπρος, όπως το επιβεβαίωσε προ πολλού η ίδια η Κομισιόν: «Ήταν τα προβλήματα σ’ αυτές τις τράπεζες που προκάλεσαν τα προβλήματα στα δημόσια οικονομικά και την οικονομική ύφεση και όχι το αντίθετο» (Όλι Ρεν, 17.04.2013).  

«Οι σημερινές αναφορές του ΔΗΣΥ απλώς επιβεβαιώνουν ότι ήταν και θα μείνει το κόμμα των τραπεζών και απολογητής των τραπεζικών εγκλημάτων. Για αυτό τον λόγο αποενοχοποιεί τις τράπεζες για την κρίση της προηγούμενης δεκαετίας και για τον ίδιο λόγο πολεμά και σήμερα κάθε μέτρο που θα μπορούσε να περιορίσει την ασυδοσία των τραπεζών», αναφέρει, σημειώνοντας πως «εδώ εντάσσεται και η πολεμική του Συναγερμού στην πρόταση του ΑΚΕΛ για φορολόγηση των απροσδόκητων υπερκερδών των τραπεζών προκειμένου με αυτούς τους πόρους να χρηματοδοτηθούν σχέδια επιδότησης του επιτοκίου για στεγαστικά δάνεια μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων.

Μέχρι πότε ο Συναγερμός θα υπηρετεί τις τράπεζες, αντί την κυπριακή κοινωνία»;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση