ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ για μεταναστευτικό: Στο ίδιο μετερίζι ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ

H δήλωση του βουλευτή και του Εκπροσώπου Τύπου Ονούφριου Κουλλά για παραχώρηση διαβατηρίων στους μετανάστες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επανέρχεται ο ΔΗΣΥ για την πρόταση του ΕΛΑΜ ,με βολές σε ΑΚΕΛ. Ως εθνικά επιζήμια χαρακτηρίζει την πρόταση του ΕΛΑΜ ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε σχέση με το μεταναστευτικό.

Με την αβάσταχτη ελαφρότητα ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ δεν λύνονται σοβαρά προβλήματα, προσθέτοντας ότι στο ίδιο μετερίζι βρέθηκαν και στην καταψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο του νέου συμφώνου για τη μετανάστευση.

Αυτούσια η ανακοίνωση:


Η πρόταση του ΕΛΑΜ να δώσουμε διαβατήρια στους μετανάστες είναι εθνικά επιζήμια. Όχι μόνο θα παραμείνουν όλοι στην Κύπρο αλλά θα λειτουργήσει και ως κάλεσμα για δεκάδες χιλιάδες άλλους να έρθουν.

Ούτε βεβαίως λύση στο πρόβλημα αποτελούν οι θέσεις του ΑΚΕΛ που επίσης λειτουργούν ως πρόσκληση προς τους μετανάστες, με τον… ευσεβή πόθο ότι θα τους δεχτούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Με την αβάσταχτη ελαφρότητα ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ δεν λύνονται σοβαρά προβλήματα. Τουναντίον τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.

Στο ίδιο μετερίζι ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ βρέθηκαν και στην καταψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο του νέου συμφώνου για την αυστηρή διαχείριση της μετανάστευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση