ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αννίτα για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν είναι έτοιμη η κυπριακή κοινωνία»

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε χθες καλεσμένη στο podcast του NecastZone για μια εφ' όλης της ύλης κουβέντα, όπου μεταξύ άλλων αναφορά έγινε και στο θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Κληθείσα να σχολιάσει το όλο ζήτημα, σημείωσε ότι, ακόμα δεν έχουν γίνει βασικά πράγματα προσθέτοντας ότι η Κύπρος δεν έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αναφορές της Προέδρου της Βουλής, προκάλεσαν τόσο αρνητικές αντιδράσεις όσο και θετικές εντυπώσεις. 

Σε ερωτηματολόγιο που ετοίμασε η Καθημερινή με αφορμή το κατά πόσο είναι έτοιμα τα κόμματα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια η απάντηση ήταν ως εξής, Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σέβεται, προστατεύει και εργάζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις προσωπικές ελευθερίες όλων των πολιτών και με αυτές τις αρχές συνεχίζει να πολιτεύεται. Δικαιώματα και ελευθερίες που κατοχυρώνει και το σύμφωνο συμβίωσης που ψήφισε. Σήμερα, δεν υπάρχει νομοσχέδιο για πολιτικό γάμο ομοφύλων. Εάν υπάρξει, θα τοποθετηθούμε.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ σχολίασε και στο Χ ο Χρύσανθος Τσουρούλης γράφοντας τα εξής: Έπεσαν να φάνε την Αννίτα Δημητρίου επειδή δήλωσε πως η κοινωνία μας δεν θα καταπιεί αμάσητα την woke ατζέντα και τον καταχρηστικό δικαιωματισμό.Και λίγα τους είπε. Ας ρωτήσουν όλο το πολιτικό φάσμα του τόπου για να μην ξαφνιάζονται κάθε φορά και να πέφτουν από τα σύννεφα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση