ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανοίγει το νέο «προεδρικό» για όλους ο Έρχιουρμαν

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο νέο «προεδρικό» βρίσκεται σε εξέλιξη

ΚΥΠΕ

Δεξίωση «νέα εποχή» διοργανώνει ο νέος ηγέτης των Τ/κ, Τουφάν Έρχιουρμαν στο νέο «προεδρικό» μετά την τελετή ορκωμοσίας, παρουσία και του Τούρκου Αντιπροέδρου, Τζεβντέτ Γιλμάζ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον σημερινό τ/κ Τύπο, πρώτη φορά το νέο αυτό κτίριο, που κόστισε 6 δις ΤΛ και χρηματοδότησε η Τουρκία, θ ‘ ανοίξει τις πύλες του στον «λαό». Η πρόσκληση δημοσιοποιήθηκε μέσω των λογαριασμών της «προεδρίας» στα ΜΚΔ, οι οποίοι έχουν επαναλειτουργήσει. Τ/κ εφημερίες γράφουν επίσης ότι ο λογαριασμός της «προεδρίας» στο Facebook, που είχε κλείσει επί Τατάρ, έχει ξανανοίξει για σχόλια, ενώ έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα στο WhatsApp για λειτουργούς του Τύπου.

Στις 9.30 πραγματοποιείται η ορκωμοσία στη «βουλή» και στις 11.30

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο νέο «προεδρικό» βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα δύο αυτά κτίρια είναι δίπλα δίπλα στο νέο συγκρότημα, αλλά μεταξύ των δύο τελετών ο Τουφάν Έρχιουρμαν μετέβη στα μνημεία των ιστορικών ηγετών των Τ/κ Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς για να καταθέσει στεφάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση